Renunță la cazinourile offline și joacă-te astăzi pe internet la ruletă în compania unui dealer live! Vezi aici de ce!

Probabil că oricine a intrat măcar o dată într-un cazino real. Dacă ți-ai încercat vreodată norocul la ruletă sau ai văzut vreun prieten jucându-se, atunci probabil că ți-ai dat seama că pe termen lung nu prea poți face profit, și asta pentru că payout-ul este de regulă destul de mic.

Dacă însă vrei să îți încerci norocul la un joc de ruletă, atunci recomand să încerci cazinoul online al celor de la Sportingbet (deschide cont acum). Este adevărat că și aici, ca la orice alt cazino din lume, întodeauna "casa" va câștiga mai mult decât plătește. Totuși pe internet câștigurile sunt mult mai mari decât offline. De fapt se consideră că online payout-ul este undeva peste 95% în timp ce la cazinoul de la colț acest payout nu depășește 60-70%, dacă atinge și atât (pot fi cazinouri unde este și de sub 50-60%).

ruleta-live.png

Deci este evident că la Sportingbet Casino, spre deosebire de cazinourile de la tine din oraș, ai mult mai mari șanse să câștigi bani. Mai mult decât atât, în timp ce o sală de jocuri te va recompensa în cel mai bun caz cu o cafea sau un suc (dacă ai norocul să le vezi și pe acestea), la cazinoul recomandat de mine beneficiezi zilnic de promoții foarte atractive.

Să luăm cazul jocului de ruletă live, căci despre acesta am vorbit mai devreme. În primul rând poți lua în cadrul acestui joc un bonus de până la 1200RON atunci când îți deschizi prima dată un cont (45RON pentru depuneri de 45-199.99RON, 200RON pentru depuneri de 200-1199.99RON și 1200RON pentru minim 1200RON depuși).

Iar astăzi, 30.07.2015, beneficiezi și de o rambursare de 25% în limita a 10€. Asta înseamnă că dacă în mod normal ai pierde 40€, astăzi vei pierde doar 30€. Ideal ar fi să nu ajungi în situația în care să depinzi de o astfel de promoție dar este mai bine să fii acoperit în cazul în care aceasta nu este ziua ta norocasă.

sb-joi.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi