Reguli noi în Japonia: taxă de intrare și fără VIP-uri în cazinourile de stat

Procesul de legalizare a jocurilor de cazinou din Japonia se va finaliza în timpul sesiunii de dietă obișnuită în primăvara anului 2018. Unele estimări au evaluat piața jocurilor de cazinou din Japonia la 30 miliarde de dolari. Din acest punct de vedere, japonezii rivalizează cu ”paradisul chinezesc” din Macau, cu o cotă de piață a cazinourilor de aproximativ 28 miliarde de dolari.

Chiar înainte ca Japonia să înceapă procesul de ridicare a interdicției asupra cazinourilor, jucătorii au pariat sute de miliarde de dolari la ”pachinko” (foto) și sloturi. Guvernul japonez încearcă acum să atenueze riscul de creștere a dependenței de jocurile de noroc și a bolilor sociale asociate.

Autoritățile de la Tokyo vor să apeleze la modelul existent acum în Singapore, unde autoritățile solicită jucătorilor locali și rezidenților permanenți să plătească o taxă de SGD 100 (73 de dolari) pentru accesul în cazinouri. De asemenea, pariurile minime la mese sunt relativ rmari și, cu foarte puține excepții, regulamentele interzic distracția VIP-urilor în cazinourile de stat. 

Deschide cont și joacă acum la cazinoul recomandat de PariuriX!

David Bonnet, fost director executiv al Sands China și partener al Delta State Holdings din Hong Kong, avertizează: "Eforturile bine intenționate, dar mărunte de a promova jocurile responsabile în Japonia s-ar putea dovedi cea mai proastă afacere".

Deputații iau în considerare diverse măsuri pentru a restricționa accesul cetățenilor japonezi la credite, cum ar fi interzicerea ATM-urilor în cazinouri și alte măsuri restrictive, dar ei fac abstracție de riscurile legate de jocurile de noroc din Japonia - apariția ”întreprinzătorilor” particulari care vor oferi jucătorilor servicii ilegale de creditare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi