Reguli de Aur în Caribbean Stud Poker online! Cum să-ți simplifici deciziile

Urmează aceste sfaturi când joci Caribbean Stud Poker online și îți vei crește șansele de câștig în cazinoul online. Ca în toate jocurile de poker, deciziile luate pot influența major rezultatul final. Chiar dacă în această versiune nu ai la dispoziție "armele" din jocul clasic de poker, precum "citirea" adversarului sau bluff-ul, e important ca hotărârile luate să fie corecte, dacă vrei să învingi dealerul.

În acest articol vei regăsi câteva reguli "de aur" în Caribbean Stud Poker, pe care trebuie să le urmezi dacă ai de gând să joc constant acest joc simplu de cazino.

O pereche înseamnă call "automat"
Cea mai importantă regulă este probabil și cea mai simplă. Vei da call (sec) de fiecare dată când ai în mână cel puțin o pereche și vei renunța (fold) la mână fără să stai pe gânduri dacă nu ai măcar o mână AK (A,K,x,x,x), cu care să învingi macar o mână eligibilă a dealerului.  

Dacă te gândești că mâna ta e prea slabă când ai o pereche, trebuie să știi că aceste mâini vor câștiga în peste 56% din situații, deci pe termen lung e perfect corect să dai call cu o pereche.

Urmănd această regulă îți simplifici enorm deciziile ulterioare. Practic, știind că vei da de fiecare dată call când ai măcar o pereche și fold atunci când nu ai măcar o mână de tipul A,K, îți vei restrânge foarte mult aria mâinilor pe care va trebui să le analizezi cu adevărat. Astfel, vor intra în această categorie  doar mâinile de tipul A,K,x,x,x, în care își vei baza decizia în funcție de cartea arătată de dealer.

AKQ vs AKx
Vei aplica a doua regulă de bază în Caribbean Stud Poker atunci când vei avea o mână de tipul AK, iar dealerul va arăta fie un A (as),fie un K (popă). În aceste situații vei da call de fiecare dată dacă, pe lângă A,K, ai și un valet (J) sau o damă în mână (Q) (ex. A, K, Q, 5, 2). Decizia e corectă pentru că vei reuși să învigi destul de des o mână eligibilă a dealerului (tot de tipul A,K). Având o damă sau un valet în mână, șansele ca și dealerul să aibă această carte scad considerabil, deci vei avea kicker-ul mai bun. În celelalte situații, dă fold.AK vs 2-Q
A treia regulă se aplică în cazurile în care ai o mână "AK", iar dealerul arată o carte între 2 și damă (Q). Dacă această carte arătată de dealer este egală ca valoare cu una din celelalte trei cărți deținute de tine, pe lângă A și K, atunci vei de call. În caz contrar vei apela la următoarea regulă pentru a-ți da seama care este decizia corectă.

Două cărți din trei peste cea arătată de dealer

Dacă ai AK, iar dealerul arată o carte între 2 și Q și niciuna dintre celelalte cărți deținute de tine nu e egală ca valoare cu cea afișată de crupier, atunci vei da call doar în situația în care două din cele trei cărți din mâna ta (pe lângă A,K) sunt mai mari decât cartea arătată de dealer. În caz contrar, vei avea de câștigat pe termen lung dacă dai fold.

Atât de simplu. Poți apela la strategii mai avansate când joci Caribbean Stud Poker online, însă vei fi destul de eficient și dacă cele patru regului expuse mai sus.

În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive