Regulament Empire Betting - Reguli de baza

Inainte de a paria la Empire Betting, trebuie sa aveti in vedere cateva elemente si reguli de baza ale agentiei. In primul rand, multe reguli sunt diferite fata de alte agentii. Luam exemplul tenisului. Astfel, daca un meci se intrerupe dupa ce meciul a inceput, nu vi se va oferi o cota de 1 , ci adversarul celui pe care ati pariat dvs va castiga ( asta in nefericitul caz in care dvs veti miza pe cel care va abandona ) .

empire-betting.gif

Acest regulament este cu doua taisuri. Daca aveti nesansa sa pariati pe cel care va abandona, veti pierde pariul.

Insa totusi, daca veti miza pe cel care nu a abandonat meciul, nu veti primi cota 1, ci vi se va da pariul castigator.

Daca un meci este intrerupt dar este programat sa continue de la momentul intreruperii, pariurile raman valabile indiferent de data programarii. In ceea ce privesc rezultatele din handbal, rezultatul este dat de scorul de la sfarsitul timpului regulamentar de joc, fara prelungiri. Daca veti miza pe baschet, in eventualitatea in care nu este varianta de x ( egal ), se vor lua in calcul si prelungirile .

Totusi, daca rezultatul de egal exista in oferta de baza si rezultatul se va termina in over time, pariul va fi pierdut. Pentru mai multe detalii privind regulamentul general de pariere al celor de la Empire Betting, puteti vizita site-ul, la sectiunea regulament.

UPDATE: Empire Betting nu mai exista; va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi