Regina Angliei a făcut aproape 9 milioane de dolari din cursele de cai!

Puțină lume știe că Regina Elisabeta a 2-a a câștigat bani buni pe cursele de cai în ultimele trei decenii. Dar înainte de a începe să vă imaginați că regina Angliei face pariuri, trebuie să știți că aceste câștiguri provin de la cai aflați în proprietatea Reginei. Dezvăluirile au fost făcute de către site-ul de profil MyRacing.com. 

Conform informațiilor, Regina Angliei (foto: zimbio.com) a câștigat mai mult de 8,8 milioane de dolari de pe urma curselor de cai până acum. Suma a fost acumulată începând din 1988 în urma celor 451 de victorii de la un număr de 2.815 de curse! 2016 a fost unul dintre cei mai profitabili ani, câștigurile fiind de 731.413 de dolari.

Nici 2017 nu a fost rău până acum, cu câștiguri de 542.531 dolari. Nu este deloc rău pentru cineva care nu a pariat niciodată pe curse de cai, iar Regina Elisabeta a 2-a ocupă locul 11 în clasamentul celor mai de succes proprietari de cai începând din 1998. 

Regina Elisabeta a 2-a este cunoscută pentru dragostea ei incredibilă pentru cai, cu care a fost obișnuită încă de la vârsta de 4 ani (foto: thehorseridersjournal.com). Atunci a primit cadou primul cal - Shetland. De atunci, ea a păstrat entuziasmul ecvestru chiar și în timpul ceremoniile regale oficiale din timpul călătoriilor întrerprinse. În 1952, după moartea tatălui ei (regele George al VI-lea), a devenit moștenitoarea tronului Angliei și a ieșit puțin din ”fenomenul” numit curse de cai. 

Regina are o carieră care include victorii la patru din cele cinci curse clasice britanice. A câștigat ”St Leger Stakes”, ”Epsom Oaks”, ”1.000 Guines” și ”2.000 Guineas” cu un singur cal, ”Epsom Derby”. 

PARIAZĂ PE CURSE DE CAI LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!