Reghecampf și tactica "Zeama de varză"

"Zeama de varză" e cea mai bună tactică a lui Laurențiu Reghecampf la Steaua. Performanțele din primul lui mandat în roș-albastru nu i s-au datorat preparatorului fizic Thomas Neubert. Artizanul eliminării lui Ajax sau al victoriei cu Chelsea a fost țața Veta, o bătrânică din suburbiile orașului Snagov, care a inventat zeama de varză incoloră.

„Eu îl tot vedeam la meciuri sorbind mereu din acele sticle de jumate, cu care dădea de pământ la fiecare gol. Sincer să fiu, m-am mirat, pentru că știam că el nu prea bea apă. Deci ăsta era secretul! Ia uite, frate! Ăsta bea de fapt zeamă de varză!”, ni s-a confesat un prieten al antrenorului.

Se pare că Reghe a cunoscut-o pe țața Veta pe când o antrena pe Concordia Chiajna. Femeia vindea urzici la poarta stadionului. 

La început, a comandat doi litri de zeamă de varză, dar, constatând efectul miraculos împotriva mahmurelii, a cumpărat în cantități tot mai mari. Comenzile au explodat când antrenorul a făcut echipă cu Meme Stoica la Steaua.

„De pe poarta țaței Veta ieșeau săptămânal două cisterne pline ochi cu zeamă de varză, spre Reghecampf și Stoica, dar unii zic că în ultimul timp și spre Tamaș. În doi ani, hoașca s-a umplut de bani. Și-a cumpărat vilă în Portugalia, pe malul oceanului, și s-a mutat acolo”, a povestit o vecină invidioasă.

De când a plecat Țața Veta în Portugalia, e dezastru: Reghe nu se mai regăsește. „În fiecare dimineață, se plânge că îl doare capul și ne spune să facem cu halterele, că ne ocupăm în ziua următoare de tactică. De Amorim a trebuit să își schimbe toată garderoba. Din slănănog cum era, acum e numai mușchi. I-au crăpat brusc vreo două cămăși în timp ce mergea pe stradă: una în dreptul pectoralilor și una de la tricepși”, se plâng fotbaliștii.

Gigi Becali are cele mai mari probleme. Pentru că își revine greu după nopțile de pahar, Reghecampf face un talmeș-balmeș din schimbările și tactica dictate de patron: „Odată i-am zis să îl bage pe Ovidiu Popescu, iar el l-a băgat pe Dan Popescu. I-am dat telefon din nou și i-am zis să îl scoată pe Dan Popescu și să îl bage pe Ovidiu Popescu. El l-a scos pe Pintilii și l-a băgat pe Moke. Cred că era mangă”.

„Chiar vrea să ajute echipa în timpul meciurilor mai importante, dar scoate doar niște bolboroseli din care nu înțelege nimeni nimic. Se așează apoi pe banca tehnică lângă Meme, care sughiță continuu. Amândoi sunt fani Paraziții. Vin la stadion braț la braț, cântând: Alcoolul este viața și viața e alcoolul/ Zi de zi trăim în pericol/ În pericol”, a dezvăluit un brancardier treaz.

„Când l-am auzit spunând că Steaua o să joace mai bine în play-off, am vrut să-l întreb dacă e beat”, s-a băgat în vorbă și Mânache.

Rugată să comenteze toate aceste declarații, Ana Maria Prodan și-a ieșit din fire: „Niște minciuni. Nu vedeți că este o campanie?  Cineva îi vânează locul. Am eu o bănuială cine e, dar nu spun... Gâlcă... Nu-i nimic! Laur poate să plece chiar în momentul ăsta de la Steaua, dacă Gigi Becali îi plătește un milion de euro! 

Reghe cică s-ar mulțumi și dacă patronul i-ar da contravaloarea în vin.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!