Reghecampf, pe viaţă la Steaua. Becali: "Pleacă doar când vrea el!"

Steaua a câştigat la Iaşi cu 2-0, dar pe Gigi Becali jocul fotbaliştilor lui Reghecampf nu l-a impresionat. Patronul Stelei i-a criticat pe jucători şi i-a acuzat că sunt mai mult focusaţi pe un transfer în străinătate, decât pe fotbal.

Ce, ăla a fost joc de fotbal?..Sunt foarte supărat. Nici nu ştiu ce măsuri să iau. Aşteptăm să treacă baba cu colaci până atacăm noi. Cel mai modest joc... Am mai jucat slab, dar ca ăsta n-am pomenit. Parcă nici la antrenament nu se joacă aşa de slab. Cum era mingea la noi, o dădeam în spate de parcă era 5-0 pentru noi. Chiar dacă joci în cartier miuţa, nu joci aşa de lent. Se gândesc toţi la plecare, să prindă contracte afară. Ei nu vor să joace fotbal! Fotbalul e altfel, ăla nu a fost fotbal!

---a tunat Becali

Tamaş a deschis scorul la Iaşi cu o "torpilă" din lovitură liberă. Nu mai dăduse un gol de 7 ani şi a fost lăudat de Becali. Amenda rămâne, însă, să o plătească. 

Tamaş ce să mai zică, s-a rugat în faţa mea la Palat...A renunţat la 1 milion de euro ca să joace fotbal. A zis că vrea să joace fotbal, m-a impresionat. A marcat, a mai avut el şuturi din astea. Ca fotbalist şi ca joc, nu am nicio treabă cu el,

---mai zice patronul Stelei

Presa arabă a scris ieri că Reghecampf a negociat cu echipa Al Arabi, din Kuweit, dar că până la urmă cele două părţi nu s-au înţeles. "Nu am vorbit cu nimeni, eu sunt antrenorul Stelei şi atât", a spus Reghecampf după meciul de la Iaşi. Becali i-a transmis că poate ieşi la pensie de la Steaua. 

"Habar n-am de oferta pentru Reghe. Nu cred, iar mie el mi-a spus că o să stea să îmbătrânească aici. Spunea aşa: pentru ce să plec eu, când banii ăia pot să-i câştig la Steaua. El ia 1 milion primă de Liga Campionilor. Nu am niciun avertisment pentru Reghe, niciodată! Cu el şi MM vorbesc mereu, ăştia doi sunt ai mei! Nu le dau niciodată avertisment, îi iubesc prea tare. Vor pleca singuri de la Steaua când vor ei! Reghe e 100% sigur de postul lui. Pleacă doar când vrea el, mai ales că e cu MM acolo, se împaca foarte bine. Reghe pleacă doar când vrea el, niciodată nu are postul ameninţat,

---a mai spus Gigi Becali

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi