Reghecampf, acuzat de preşedintele Craiovei că a sărit la bătaie. "Înjura golăneşte!"

Oltenii au pierdut pe teren, dar au fost aproape să o încaseze şi la vestiare. Preşedintele Craiovei. Marcel Popescu a dezvăluit că antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a sărit să-l bată! "Sunt consternat!", a spus preşedintele oltenilor într-o intervenţie la DigiSport. 

A fost ceva incredibil la vestiare. Îi felicitasem pe băieţi că s-au dăruit. Nu concep şi nu puteam să cred ce s-a întâmplat în zona mixtă, când antrenorul Stelei înjură ca la uşa cortului, îşi permite să dea ca ultimul boschetar cu capul. Îl vede Viorel Ilinca, observatorul de la Ligă, şi nu îi vine să creadă..Înjura printre dinţi, golăneşte..

---a povestit Marcel Popescu

Preşedintele Craiovei a negat că ar fi vorba despre un conflict mai vechi cu Reghecampf, deşi la un moment dat acesta a declarat că nu este etic ca soţia antrenorului Stelei să aibă contract cu jucători de la Craiova.

Să vină antrenorul cu tentativa de a sări la bătaie, fără să-l oprească nimeni. Nu e o poveste veche între noi. Nu e vorba despre asta...Poveste veche, poveste nouă, nu are importanţă. El e antrenorul Stelei şi eu sunt preşedintele Craiovei. Eu niciodată nu mi-aş permite să jignesc în calitate oficială. Eram oaspete. Nu se poate aşa ceva!

---a mai spus Popescu

Antrenorul Stelei a reacţionat a doua zi dimineaţă, când a intrat în direct la Sport.ro.

Nu trebuie sa îi răspund unui om care nu este preşedintele Craiovei. El este onorific. E un om care nu are credibilitate, are de plată vreun milion de euro...Nu am ce să comentez. Probabil vrea să iasă în faţă cu scandaluri împotriva echipei noastre. Este singurul preşedinte din istoria Craiovei care ţine cu Dinamo. Aşa ceva nu am mai văzut până acum,

---a spus Reghecampf

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi