CHIPCIU și VARELA au plecat de la STEAUA. Se pregătesc STANCIU și POPA! REGHECAMPF: "Nimeni nu este de neînlocuit!"

Steaua se transformă ! Chipciu și Varela au plecat deja. Vor mai urma și alții, însă. Becali e hotărât să facă schimbări majore pentru ca echipa să prindă un loc la masa bogaților din Champions League. Ultimul sosit în tabăra Stelei este Erik Sabo, internațional slovac de 24 de anii care anul trecut a ajuns la PAOK în schimbul a 700 de mii de euro. Sabo face parte din înțelegerea pe care Becali a încheiat-o cu grecii de la PAOK, care mai plătesc și 1 milion de euro pentru Varela. Pe Chipciu, Steaua a încasat 3,5 milioane de euro de la Anderlecht. Reghe nu se plânge. E obișnuit cu schimbările la Steaua. 

O să plece și Stanciu, o să plece și Popa, și alții. Veți vedea. Sunt pregătit să îl dau și pe Stânciu. Dacă va veni o ofertă bună pentru jucător, de ce nu? Viața merge înainte. Nimeni nu este de neinlocuit”,

--a declarat Laurențiu Reghecampf. 

Sparta Praga e adversara Stelei din turul 3 preliminar al Champions League. La cehi joacă atacantul nigerian Kehinde Fatai, fostul jucător al Astrei. Ajuns anul trecut în Cehia, Fatai a marcat 8 goluri în 24 de meciuri jucate pentru Sparta Praga. 

Tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar din Champions League a început cu un minut de reculegere în memoria celor 90 de oameni morți în atentatul de la Nisa.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi