Reghe pregăteşte meciul cu Villarreal cu gândul la ce a spus Daum. "Să ne lase în pace pe noi!"

Reghecampf continuă războiul de la distanţă cu selecţionerul României. "Ar trebui să ne rugăm pentru un rezultat bun al Stelei în meciul cu Villarreal", e declaraţia lui Christoph Daum care l-a enervat la culme pe antrenorul Stelei."Domnul Daum să ne lase în pace!", a tunat Reghecampf în conferinţa de presă. 

Să ne rugăm pentru un rezultat pozitiv? Ar trebui sa ne rugăm pentru meciurile naţionalei! Dacă nu vom avea rezultate pozitive, nu mai ajungem la Mondial. Să ne lase în pace domnul Daum! O să ne apărăm, o să încercăm să nu mai facem greşeli, o să încercăm să nu câştigăm meciul, ca să nu îi mai deranjăm pe specialişti. Era o glumă..))

Sigur că vrem să câştigăm, dar va fi foarte greu. Depinde de forma jucătorilor noştri, să fie motivaţi, să nu fie crispaţi. Un rezultat egal ar fi foarte bun şi orice rezultat pozitiv mâine seară este bine primit,

---s-a arătat încrezător Reghecampf

Antrenorul Stelei va anunţa echipa în ultimul moment. Vrea să-i surprindă pe spaniolii de la Villarreal. Acum 11 ani, când Steaua s-a bătut prima dată cu spaniolii, erau troieni de zăpadă afară. "Eu eram prin Germania şi Toşca era la gradiniţă", şi-a adus aminte Reghecampf.

Pentru postul de fundaş dreapta îi avem pe Golubovic şi pe Tudorie...Dacă spun cu cine joc, înseamnă să spun echipa. Singurul jucător pe care îl avem pe banda dreaptă este Tamaş, care va juca mâine seară,

---a mai spus Reghe

Antrenorul Stelei nu a suflat o vorbă despre Alibec, dar a recunoscut că e jucătorul pe care şi-l doreşte foarte mult. 

Alibec? No comment!..Nu ştiu nimic despre acest lucru. Aseară am fost în cantonament cu echipa, nu l-am urmărit pe Alibec. Nu vorbesc despre aceste lucruri, să semneze, să fie declaraţii oficiale ale celor două părti. El este un jucător pe care eu mi-l doresc foarte mult,

---a recunoscut antrenorul Stelei

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică a ținut să-l "înțepe" pe Denis Alibec, atunci când a fost întrebat pe aeroport, la plecarea spre Roma, despre meciul dintre Steaua și Villarreal. 

- Ce șanse are Steaua în meciul cu Villarreal?
- Nu știu, întrebați-l pe Denis!..,

---a răspuns Şumudică 

Mijlocaşul spaniolilor, Jonathan Dos Santos (foto: Marca) e convins că va fi un meci greu, dar a anunţat că Villarreal vine la Bucureşti să câştige. Antrenorul Fran Escriba îi va avea la dispoziţie pentru meciul cu Steaua şi pe Mateo Musacchio şi Cedric Bakambu, fotbalişti importanţi ai echipei. Spaniolii sunt neînvinşi de şapte meciuri consecutive.

Este un meci important. Chiar dacă suntem neînvinşi de şapte meciuri mai avem de îmbunătăţit mici detalii din jocul nostru. O victorie ne-ar ajuta să simplificăm lucrurile în grupă. Suntem motivaţi şi dornici să continuăm seria bună în care ne aflăm, vrem să câştigăm meciul cu Steaua,

---a declarat Jonathan Dos Santos în Marca

Villarreal a debutat cu o victorie în grupa L din Europa League, 2-1 cu FC Zurich, în vreme ce Steaua a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Osmanlispor. Meciul dintre Steaua şi Villarreal se joacă joi, 29 septembrie, de la ora 20:00, pe "Naţional Arena" din Bucureşti. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures,eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi