Reghe, o nouă aroganţă: "Răzvan Marin e bun, dar Steaua îi are pe Achim, Sulley, Filip..."

Viitorul a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, iar Hagi a anunţat că nu va mai lăsa niciun jucător de-al său să plece la Steaua. Declaraţiile "Regelui" nu l-au deranjat pe Reghecampf, care a vorbit despre strategia de transferuri a Stelei în pauza competiţională. Iar unul dintre cei mai doriţi fotbaliştii de Becali este chiar...Răzvan Marin, mijlocaşul Viitorului. În ceea ce priveşte aducerea de noi jucători, Reghecampf a declarat că momentan prioritar este meciul cu Dinamo din Cupa Ligii, dar că a avut deja discuţii cu Gigi Becali în ceea ce priveşte posturile deficitare: ”Am vorbit cu patronul şi trebuie neapărat să luăm un fundaş dreapta", a spus antrenorul Stelei. 

Nu are cum să mă supere Hagi. Fiecare îşi face strategia pentru a câştiga. Răzvan Marin e un jucător foarte bun, dar dacă nu putem să-l luăm, asta e. Nu mă înţelegeţi greşit, Marin e un jucător bun, dar Steaua mai are şi alţi jucători în poziţia aceea. Avem Achim, Sulley, va reveni şi Filip,

---a declarat Reghecampf pentru DigiSport

Viitorul a anunţat, prin vocea lui Cristian Bivolaru, că doar în cazul unei super-oferte vor mai pleca jucători de la echipă. 

În principiu, încercăm să ţinem toţi jucătorii. Doar dacă va fi o ofertă deosebită pentru vreunul dintre ei îl vom lăsa să plece. Lucrurile la noi sunt foarte clare, bugetul e consolidat până la sfârşitul anului. Noi nu ne-am dorit nici în vară ca Tănase să ajungă la Steaua, dar era greu să-l mai ţinem şi era şi dorinţa lui de a ajunge acolo. Viitorul n-a fost şi nu va fi niciodată Steaua 2. Încercăm să învingem Steaua cu orice ocazie, dar e drept că nu prea ne-a ieşit până acum...,

---a spus Cristian Bivolaru la ProSport Live

Totuşi, Mircea Sandu susţine că Hagi ar putea fi convins să-şi cedeze vedetele. Fostul preşedinte al FRF consideră că totul depinde de modul în care Steaua va pune problema. O ofertă de bună l-ar convinge pe Hagi să renunţe la mijlocaşul în vârstă de 20 de ani.

A spus corect copilul (nn - după meciul cu Botoşani, Răzvan Marin a declarat că nu pleacă la o echipă care este sub Viitorul în clasament). Dacă ne uităm la clasament, Viitorul este în faţa Stelei. Dar dacă Steaua îi dă lui Hagi 3 milioane de euro şi lui Răzvan Marin îi dă un salariu de 400.000 de euro, se va face transferul. 

Hagi are prima şansă la titlu. Dacă aceşti copii pe care i-a crescut înţeleg rostul lor pe această lume până pe la 35 de ani şi ideea de a face performanţă, sunt convins că se va bate sus. Dacă Steaua părea marea favorită, iată că a mai apărut o favorită. Cred că echipa lui a prins un contur şi se poate bate pentru primele două locuri,

---a declarat Mircea Sandu la Sport.ro

Petre Marin, tatăl lui Răzvan, fost jucător la Steaua, spune că mijlocașul are deja oferte din partea mai multor cluburi.

Răzvan trebuie să muncească în continuare, el este cel care trebuie să le ofere pase colegilor că să marcheze. Dacă reușește să marcheze și el, cu atât mai bine pentru el. Este cel mai bun an al lui Răzvan și sper să continue, să facă pașii pe care și i-a propus și să își atingă obiectivele.

Răzvan este un copil matur, gândește la un alt nivel. Când va fi căzul de vreun transfer, vom lua cea mai bună decizie, împreună cu Gică. Momentan, eu nu știu de vreo negociere clară, nici din Belgia. Doar Gică poate spune. Ce vă pot spune cu certitudine este că există oferte din partea mai multor cluburi. Sunt discuții, tatonări...,

---a dezvăluit Petre Marin la DolceSport 

La 1,25 milioane de euro este cotat Răzvan Marin de către cei de la transfermarkt.de. 20 de meciuri a jucat mijlocaşul de 20 de ani în acest sezon al Ligii 1 pentru Viitorul, reuşind 4 goluri şi 4 pase decisive. Răzvan Marin a jucat 4 meciuri pentru naţionala antrenată de Christoph Daum, marcând un gol chiar la debut în victoria, 5-0, cu Armenia. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi