Regele se retrage! Ce a ales să facă Mike Sexton, campionul din poker

Cea mai mare cameră de poker online din lume l-a numit pe unul dintre cei mai mari jucători din istorie în funcția de președinte. Ajuns la 69 de ani, super-campionul american Mike Sexton a acceptat propunerea celor de la Partypoker, care în viitorul apropiat va organiza cel mai mare turneu de poker live din lume! Sexton și-a anunțat oficial retragerea din cariera de jucător pentru a se dedica trup și suflet noii sale preocupări. 

Câștigător a numeroase turnee în carieră, Sexton a strâns peste 5,4 milioane de dolari din turneele de poker la care a participat. Cea mai mare victorie a înregistrat-o în iunie 2006, când a câștigat Turneul Campionilor (World Series of Poker Tournament of Champions) și a pus mâna pe jack-pot-ul de 1 milion de dolari. A fost una dintre cele mai palpitante finale, Sexton (A A) impunându-se atunci în fața jucătorului de origine română Daniel Negreanu (Q J) la o mână în care pe masă au fost etalați 10 8 4 A 8. Mike Sexton a donat la doar câteva zile jumătate din premiul câștigat către cinci organizații caritabile, lucru pe care l-a făcut apoi și după alte victorii din circuitul profesionist. 

Sexton participa la diferite show-uri tv peste Ocean. (Foto: twitter.com/LynnGilmartin)

În urma victoriilor sale, Sexton a fost inclus în 2009 în ”Hale of Fame”-ul din Poker. A fost cea mai mare realizare din carieră a americanului, care în același an a creat împreună cu alți jucători (Linda Johnson, Jan Fisher și Lisa Tenner) PokerGives.org - o organizație non-profit care oferă jucătorilor profesioniști de poker posibilitatea de a sponsoriza fundațiile caritabile din America. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

Cei de la calvinayre.com au dezvăluit în ce va consta noul job al lui Sexton. Lista cu responsabilitățile acestuia e una lungă și include:

• Investiții în dezvoltarea de software pentru a face din companie liderul absolut pe piață

• Îmbunătățirea serviciilor pentru clienți și rezolvarea problemelor jucătorilor în aceeași zi

• Bonusuri și premii pentru loialitatea jucătorilor 

• Noi produse pentru jucătorii care nu dispun de foarte mulți bani

• Investiții masive în politica de marketing din cadrul comunității de poker

• Dezvoltarea Partypoker Live până când acesta va deveni cel mai mare turneu de poker live din lume

• Politici de sprijinire și susținere a jucătorilor cu probleme

Numirea lui Mike Sexton este cea de-a doua ”inserție” managerială de înaltă clasă a celor de la Partypoker, după ce John Duthie a fost numit președinte al PartyPoker LIVE, în februarie. Odată cu noul său job, Sexton va trebui să renunțe la meseria de comentator al World Poker Tour (WPT), acesta urmând să fie înlocuit de Tony Dunst.

Mike Sexton și simpatica lui co-prezentatoare din Show-ul ”The Raw Deal”. (Foto: twitter.com/LynnGilmartin)

Președintele WPT, Adam Pliska a spus că Mike Sexton a fost mult mai mult decât un comentator și a ajutat la transformarea WPT într-o companie de cel mai înalt nivel. Dunst, care este de asemenea membru al clubului WPT Champions, a fost gazda concursului ”The Raw Deal” în ultimele șapte sezoane. Toate aceste schimbări la nivel înalt vor fi făcute în cadrul Galei WPT Choctaw, primul eveniment televizat din noul sezon. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi