Record World Poker Tour: 1 miliard de dolari în premii!

WPT a fost circuitul care a revoluționat pokerul televizat, contribuind la creșterea popularității jocului. Travel Channel a fost postul care a transmis pentru prima dată un eveniment de poker televizat. Se întâmpla în anul 2003. De atunci, au urmat 16 sezoane la finalul cărora s-au înregistrat nu mai puțin de 247 de câștigători ai unui eveniment WPT. Printre ei a fost și un jucător român - Vlad Darie (foto: ro.pokernews.com), câștigătorul unui premiu de 157 000 euro în 2016, la Viena. Carlos Mortensen deține recordul pentru cel mai mare premiu câștigat vreodată în WPT - 3.970.415 dolari, în sezonul 5. 

Acum 4 zile, World Poker Tour a bifat un nou record - a atins 1 miliard de dolari în premii totale acordate de-a lungul celor 16 sezoane de poker live pe care le-a organizat! Evenimentul s-a petrecut la ”The Bicycle Hotel & Casino”, în ziua în care T.J. Shepherd a fost eliminat pe locul 47. Premiul său a dus la ”borna” de 1 miliard de euro.

A fost momentul în care jocul s-a oprit, iar spectatorii au început să aplaude în picioare. Imediat, în sală a intrat un grup de fete cu panouri cu litere în mână dibn care au format cuvântul B-I-L-L-I-O-N (Miliard). Iar Adam Pliska, CEO-ul companiei, a mulțumit tuturor celor care au contribuit la istoria de 16 ani a circuitului. 

(foto: ro.pokernews.com)

"După 16 ani de World Poker Tour și după 1 miliard de dolari plătiți în premii va mulțumesc tuturor în numele familiei WPT! Ați jucat și ați fost o parte din istoria noastră!," a spus Pliska. 
  
După câteva momente în care nu a schițat niciun gest, Shepherd a avut o altă surpriză - organizatorii i-au acordat cu acest prilej un pachet gratuit în Main Eventul ”Legends of Poker” 2018. El se calificase pentru acest eveniment plătind 430 dolari, iar premiul care a ajutat WPT-ul să depășească 1 miliard a fost de 10.405 dolari. "Aveți în mine un fan pe viață!" a declarat vizibil emoționat T.J. Shepherd. 

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!