Recompense Instante la Paradise Poker

Paradise Poker este platforma de poker a celor de la Sportingbet. Acestia ofera un bonus de 1,000$ la prima depunere, dar si multe alte promotii si oferte atractive.

Recompense instante la Paradise Poker

Una din atractiile principale ale celor de la Paradise Poker il reprezinta recompensele instante. Ce sunt mai exact acestea? Veti primi diferite provocari la poker, iar atunci cand completati o astfel de provocare primiti un premiu. Acesta poate fi sub forma de bani reali sau bilete la turnee. Premiul este acordat instant in contul vostru de pover.

Provocarile pot fi foarte diversificate. De exemplu vi se poate cere sa castigati o mana cu o pereche de buzunar sau sa reusiti un full house. Vi se pot cere si alte lucruri, cum ar fi sa dati fold pe flop cu un As in mana sau alte chestii similare.

Pentru a accesa pagina de recompense dati click pe butonul "Rewards" situat in coltul din dreapta jos a aplicatiei "Paradise Poker". Aici puteti vedea care este provocarea actuala, care au fost provocarile deja completate, dar si provocarile care urmeaza sa le primiti. Momentan, recompensele sunt disponibile doar pentru jocurile pe bani reali jucate la "Texas Hold'em". Acum premiile sunt doar in bani reali sau bilete la turnee, dar in timp ar putea sa fie mai diversificate.

Click aici pentru a va deschide un cont nou la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi