Recenzie Netbet Poker, aplicație de mobil și bonus oferit

netbet-poker-pc.png

 

Actualizare importantă mai 2017

Începând cu 1 septembrie 2016 utilizatorii din România nu mai pot accesa camera de poker Netbet. Acest lucru se mai poate schimba în viitor, dar pentru moment poți juca doar la camerele listate aici: https://pariurix.com/la-ce-camere-de-poker-putem-juca-legal-dupa-1-septembrie-2016.html. Urmărește articolele noastre pentru a vedea când mai au loc schimbări.

 

Articolul inițial

Recenzie Netbet Poker, aplicație de mobil și bonus oferit. Comunitatea pariurix.com îți arată tot ce trebuie să știi despre această cameră de poker! Site-ul Netbet (D.1279 /29.06.2016) este recunoscut în mod special pentru platformele de pariuri sportive și jocuri de cazino, dar pe lângă aceste servicii putem juca și poker. Despre aplicația Netbet Poker pentru PC, dar și despre cea pentru mobil voi vorbi în cele ce urmează. În finalul articolului vom vedea și ce bonus oferă Netbet clienților noi. 

 

Cum joc la Netbet Poker de pe calculator?

Intră pe site-ul agenției Netbet (intră acum) și accesează secțiunea poker. Dă click pe butonul ”Descărcare gratuită”, iar aplicația va începe să se descarce. Apoi tot ce ai de făcut este să intri în folderul cu descărcări și să dai click pe aplicație, iar procesul de instalare va începe automat. 

După ce aplicația s-a instalat te poți loga utilizând datele contului tău Netbet. Dacă n-ai deja cont atunci îți poți deschide unul direct din aplicație sau de pe site. Dacă nu te-ai mai jucat până acum la un site de gambling online și nu ști care sunt pașii care trebuiesc urmați pentru a te înregistra, atunci îţi recomand să citești articolul Ghid pariuri sportive online Netbet. Ar mai trebui spus că atunci când intri pentru prima dată în aplicația Netbet va trebui să alegi un alias. 

Înregistrează-te acum pentru a primi un bonus de bun venit de până la 1,500€!

 

Lucruri importante de știut despre camera Netbet Poker

Netbet Poker face parte din rețeaua iPoker, poate cea mai mare rețea de camere de poker din lume. Din aceeași rețea mai fac parte Winmasters Poker și Betfair Poker, alte două camere de poker licențiate în România. Dar și alte camere de poker foarte cunoscute la vremea lor pe teritoriul țării noastre au făcut parte din această rețea. Aș aminti doar câteva mai importante: Bet365, WilliamHill, Betclic, Bet-at-home, Offsidebet, Coral sau Gala Poker. 

Toate camerele din rețeaua iPoker arată aproape identic, deci să nu te mire dacă constați că Netbet Poker arată identic ca Bet365 Poker de exemplu. Mai trebuie precizat că toate aceste camere au o bază de date comună, ceea ce înseamnă că ele au aceleași turnee, aceleași mese, dar și aceiași jucători. Deci un jucător care joacă la Netbet Poker poate fi la aceeași masă cu unul de la Winmasters Poker. 

Din rețeaua iPoker fac parte 26 de camere de poker, deci este de la sine înțeles că numărul de jucători este destul de mare, motiv pentru care la orice oră din zi sau din noapte vei avea cu cine să te joci, chiar dacă de exemplu optezi pentru un joc de Omaha. 
 

netbet-poker-pc-2.png

 

Ce tipuri de jocuri oferă Netbet Poker?

Ca orice cameră de poker care se respectă, Netbet Poker oferă jocuri cash, mese sit & go, dar și turnee programate. Sunt oferite și jocuri Twister, acolo unde imediat ce dai fold vei fi băgat la o altă masă unde tocmai începe o mână nouă. Astfel nu vei pierde nici măcar o secundă, iar jocurile tale vor avea loc într-un ritm mai alert ca oricând. Indiferent de tipul de joc ales cea mai populară variantă de poker este fără îndoială Texas Hold’em. Dar sunt oferite și jocuri de Omaha. 

Sunt oferite zilnic și foarte multe turnee freeroll, deși este drept că premiile nu sunt foarte mari. Totuși ai posibilitatea de a te juca poker în mod gratuit și de a câștiga bani reali fără a efectua un depozit. Plus că aceste jocuri pot fi de folos pentru a-ți îmbunătăți jocul de poker. 

Află ce turnee freeroll oferă camerele de poker aflate în legalitate: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html

 

netbet-poker-pc-3.png

 

Cum mă joc la Netbet Poker de pe telefon sau tabletă?

La Netbet Poker poți juca chiar dacă nu ești acasă sau n-ai acces la un calculator, deoarece aplicația pentru poker poate fi descărcată de pe oricele telefon sau tabletă. Vestea bună este că aceasta funcționează inclusiv pe dispozitive ceva mai vechi. Persoanele care dețin un Iphone sau un Ipad pot descărca aplicația direct din AppStore, aceasta funcționând inclusiv pe IOS 6. Proprietarii unui dispozitiv cu Android trebuie să intre pe site-ul Netbet direct din browser și să acceseze secțiunea ”Poker” de unde pot descărca aplicația. Dă CLICK AICI pentru a afla mai multe despre Netbet de pe mobil.

 

mobil-1.PNG

 

Din aplicația pentru mobil poți inclusiv să efectuezi depuneri și retrageri, ai acces la programul VIP, dar și acces cam la orice altă opțiune disponibilă pe PC. Chiar și toate mesele și turneele pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil, astfel încât nu pot remarca vreun punct slab. Masa de poker are o grafică destul de simplistă, dar acesta nu este un lucru rău deoarece te poți juca în condiții decente chiar dacă n-ai un telefon sau o tabletă de ultimă generație. 

 

mobil-2.png

 

Bonus pentru prima depunere la Netbet Poker

Te-am convins că se merită să deschizi un cont la Netbet Poker? Dacă te înregistrezi acum la Netbet vei putea profita și de pe urma unui pachet de bun venit foarte atractiv care este format din: 

  • un bonus de 20€ (jumătate din bonus este creditat instant, și jumătate după șapte zile) 
  • un bonus pentru prima depunere de 200% în limita a 1500€ 
  • 3 intrări exclusive la turneele freeroll ”VIP Instant Win” 
  • 2 intrări exclusive la turneele freeroll ”Weekly Final” 

Pentru a  putea primi acest pachet de bun venit este necesar să utilizezi codul ”FREE20” atunci când efectuezi primul depozit. Dacă de exemplu depui 100€ vei primi un bonus de 20€, cele cinci bilete la turnee, și te vei califica și pentru un bonus suplimentar de 200€. Bonusul de 200% este eliberat în trei etape după cum urmează: 

  • Etapa 1: vei primi 2€ când acumulezi 100 de puncte  
  • Etapa 2: vei primi câte 2€ de fiecare dată când acumulezi câte 135 de puncte, până la 10€ 
  • Etapa 3: vei primi câte 2€ de fiecare dată când acumulezi câte 200 de puncte, până la 1.500€ 

Bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj. Ai la dispoziție un termen de 45 de zile pentru a-l elibera parțial sau integral. Înainte de a te înregistra, recomand să arunci un ochi peste acest articol, deoarece vei vedea că îți va fi foarte util. 

JOACĂ ACUM LA NETBET, O CASĂ DE PARIURI DE TOP!

 

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi