Rebic - pe lista lui Arsenal! Ce cotă are croatul să ajungă pe "Emirates"

Unai Emery este interesat de doi jucători care au impresionat prin evoluțiile lor la Mondial. Unul dintre ei este Cristian Pavon, notează presa din Anglia. Potrivit "Express", Emery a manifestat un interes deosebit pentru tânărul internaţional argentinian (foto: Vitaliy Belousov / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) şi le-a sugerat şefilor "tunarilor" să-l aducă foarte repede la echipă. 

Pavon a avut șansa de a juca alături de Lionel Messi în turneu. "Am găsit un nou partener în Pavon. Este un jucător foarte bun", l-a lăudat Messi pe fotbalistul care este dorit şi de Barcelona (la recomandarea starului argentinian).  

Boca Juniors i-a oferit de curând luI Pavon prelungirea contractului, cu o clauză de reziliere în valoare de 42,3 milioane de euro. Dar afacerea depinde şi de dorinţa fotbalistului, singurul care poate şti dacă mutarea în Europa e benefică pentru cariera lui.

În capul listei, Arsenal l-a trecut pe Ante Rebic (foto: Alexander Vilf / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) - noul star al naţionalei Croaţiei. Evoluţiile lui la Mondialul din Rusia au fost apreciate de foarte mulţi specialişti, iar unii cred că datorită lui şi lui Modric croaţii au ajuns în finală. În prezent la Eintracht Frankfurt, Rebic a marcat de opt ori şi a contribuit la alte patru goluri pentru gruparea din Bundesliga. 

Ante Rebic poate juca şi ca mijlocaş ofensiv, dar şi ca atacant - lucru care l-ar putea ajuta enorm pe Unai Emery. Este puţin probabil ca Rebic (foto: Mikhail Serbin / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) să le ia fatza lui Lacazette şi Aubameyang, dar el ar putea fi de mare ajutor în spatele celor doi. 

Potrivit nemţilor de la Bild, Arsenal trebuie să lupte cu Manchester United și Tottenham pentru semnătura croatului de 24 de ani. Rebic este evaliat la 10,14 milioane de euro pe piaţa transferurilor, dar cota croatului a "explodat" vara asta după evoluţiile de la turneul final din Rusia. Potrivit sursei citate, Eintracht Frankfurt cere 49 milioane de euro pe jucătorul croat cumpărat definitiv vara asta de nemţi după ce a fost împrumutat pentru două sezoane de la Fiorentina.

La această casă de pariuri, Rebic are cota 17.00 să semneze cu Arsenal şi 2.50 să rămână la actualul club. Iată celelalte cote de transfer ale internaţionalului croat: 

- Tottenham, cotă 2.87

- Everton, cotă 3.20

- Huddersfield, cotă 11.00

- Chelsea, cotă 17.00

Deschide cont acum pariază pe Franța la o cotă mărită de 50.00!

 

Pariază pe Franța vs Croația și obține Freebet-ul de 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi