Realitatea virtuală - o piață încă neexploatată suficient de către operatorii de jocuri de noroc!

vr-casino.jpg

2016 a fost considerat de mulți ca fiind anul realității virtuale, deși este drept că încă sunt puțini cei care se pot bucura de un device precum Oculus Rift sau PlayStation VR. Însă vorbim de o piață aflată abia la început, care cu siguranță în următorii ani va fi exploatată la maxim de către dezvoltatorii de jocuri și aplicații. 

Operatorii de gambling văd și ei în acest fenomen o oportunitate de a lansa cazinouri virtuale care să ofere jocuri de noroc mai reale ca oricând, și care să le aducă câștiguri suplimentare. Conform calvinayre.com, momentan operatorii de jocuri de cazino câștigă doar 58,5 milioane de dolari anual din serviciile oferite prin realitate virtuală, ceea ce este o sumă mică dacă ne gândim la câți bani se învârt la nivel mondial în industria jocurilor de noroc. Totuși cei de la Juniper Research anticipează că până în 2021 câștigurile vor ajunge până la 520 de milioane de dolari, deci vor crește cu până la 800%,

Încasările ar putea fi mai mari, dar problema este că echipamentul necesar pentru a te bucura de realitatea virtuală este destul de scump, și probabil nu se va ieftini în următorii ani. Pe lângă o pereche de ochelari virtuali care costă câteva sute de dolari, ai nevoie și de un calculator sau o consolă care costă minim tot pe atât, motiv pentru care nu prea vom vedea în viitorul apropiat foarte mulți jucători ocazionali de cazino cu acces la realitate virtuală. Pe de altă parte, vom vedea jucători high-roller deoarece aceștia vor fi mai predispuși să cheltuiască o mie de dolari pe echipament pentru a se bucura la maxim de experiența oferită de un cazino VR.
- Lauren Foye, analist la Juniper Research

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi