Real va plati 100 de milioane de euro pentru Bale in cinci transe

Negocierile dintre Real Madrid si Tottenham pentru transferul lui Gareth Bale sunt in toi si se pare ca in sfarsit cele doua cluburi au ajuns la un acord. Drept confirmare pentru aceasta afirmatie galezul nu a facut parte din lotul lui Tottenham pentru amicalul cu AS Monaco. Oficial s-a spus ca galezul este usor accidentat, neoficial insa este foarte aproape sa devin elevul lui Ancelotti la Real Madrid.

pariurix.png

Presedintele madrilenilor, Florentino Perez, este dispus sa plateasca in aceasta vara 25 de milioane din cele 100, lucru pe care l-a instiintat si pe proprietarul londonezilor, Daniel Levy. Din ceea ce scrie atat presa spaniola, cat si cea britanica oferta va fi pana la urma acceptata de Tottenham, chiar daca la inceput conducatorii gruparii de pe White Hart Lane doreau cu 15 milioane de euro in plus in schimbul galezului.

Aceasta plata esalonata da putin peste cap planurile englezilor, acestia dorindu-si in prima faza ca o parte din cele peste 100 de milioane obtinute pe Bale sa fie reinvestita in achizitionarea de jucatori.

Daca mutarea se va concretiza atunci Gareth Bale va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi