Pariază pe over 1.5 goluri la Real Madrid vs Man United - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

În această seară cu începere de la ora 21:45 are loc Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United, un meci pe care nici un iubitor al sportului rege nu vrea să îl rateze. Și nici pariorii nu cred că vor sta departe de această partidă, așa că am o ofertă de nerefuzat pentru cei care nu au deja un cont la această casă de pariuri online : deschizi un cont acum și pariezi pe over 1.5 goluri pentru a beneficia de o cotă promoțională de 10.00! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător primești dublul mizei înapoi! Deci practic nu ai cum să pierzi!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE OVER 1.5 GOLURI ÎN REAL MADRID VS MANCHESTER UNITED - COTĂ 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI 

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou prin acest link special utilizând codul promoțional ”REAL
  2. Pariază pe over 1.5 goluri la Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United de marți 8 august, ora 21:45. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - Se marchează peste 1.5 goluri

Dacă se marchează minim 2 goluri în timpul regulamentar, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe over 1.5 goluri la o cotă reală de 1.25. Dacă iese pariul, atunci primești ca fonduri reale suma de 50RON (40 X 1.25), și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Se marchează sub 1.5 goluri

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bani EXTRA, iar aceștia trebuiesc rulați de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a puteafi retrași. Hai să îți dau un nou exemplu.

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar meciul se încheie 0:0, 1:0 sau 0:1, deci pariul este pierzător. Primești sub formă de fonduri EXTRA 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților care nu au deja cont. Deschide cont acum prin acest link special!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe pronosticul ”over 1.5 goluri”, în timpul regulamentar de joc. Pariuri care iau în considerare eventuale prelungiri nu iau parte la această ofertă. 
  • Poți paria orice sumă dorești, dar o miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă!
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci. 
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu pot lua parte la această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ ACUM PE REAL VS UNITED!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi