Real rămâne cu ochii în soare...Englezii scriu că Hazard pleacă la Barca!

Războiul fără sfârșit dintre Real Madrid și Barcelona își va consuma un nou episod..Deși Zidane nu credea nici în visele lui că îl va rata pe Hazard, inevitabilul se va produce!..Englezii de la Express scriu că Chelsea a acceptat să îl vândă pe internaționalul belgian la Barca!! Schimbarea radicală a survenit în urma refuzului șefilor lui Liverpool de a-l vinde pe Coutinho pe ”Camp Nou”, catalanii fiind dispuși să achite imediat 121 milioane de euro în schimbul belgianului! (foto: chelseafc.com)

Zvonul despre plecarea lui Hazard la Barcelona a apărut la doar câteva zile după transferul lui Neymar la PSG în schimbul taxei de reziliere de 222 milioane euro. Imediat după ce afacerea dintre Barcelona și Chelsea se va încheia, Hazard va deveni al treilea cel mai scump jucător din istorie după Neymar și Mbappe - pentru care PSG va plăti 160 milioane euro (plus alte 20 milioane în bonusuri). 

E interesant acum de urmărit ce ”mutări” va face campioana Angliei, în condițiile în care va rămâne fără Hazard dar și fără Diego Costa - intrat în dizgrația lui Conte după un schimb de mesaje pe telefonul mobil.

Englezii scriu că Roman Abramovici încearcă să obțină o sumă cât mai bună pentru Hazard (foto: chelseafc.com) bazându-se pe faptul că șefii Barcelonei sunt disperați să aducă un înlocuitor pentru Neymar după ce discuțiile cu Liverpool și Dortmund, pentru Coutinho și Dembele, au intrat în impas. 

Eden Hazard ar fi cea mai bună variantă pentru catalani, belgianul fiind cel mai ”ieftin” jucător dintre cei trei: Coutinho costă 130 milioane euro, iar Ousmane Dembele 155 milioane euro. Potrivit Daily Star, Barcelona a prins curaj și vrea să liciteze și pentru Ivan Perisic, jucătorul lui Inter dorit cu insistență de Jose Mourinho la Man United. Afacerea dintre italieni și englezi trenează, iar catalanii vor să profite de asta. 

Spaniolii de la Diario Gol susțin că Barca marjează în afacere și e dispusă să-l includă în afacere și pe Sergi Roberto (foto: fcbarcelona.com) -  jucător dorit în această vară de mai multe erchiep din Europa printre care și Chelsea - campioana Angliei a oferit 30 milioane euro pentru jucătorul Barcelonei. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!