Real - pressing nebun la PSG pentru Neymar! Kante dorit la Paris, Rabiot pleacă la Barca!

Cristiano Ronaldo a plecat val-vârtej de pe "Bernabeu" şi l-a lăsat cu ochii în soare pe Florentino Perez, omul care nu credea nici în ruptul capului că tocmai jucătorul său de încredere îl va trăda pentru marii rivali de la Juventus. Acum, preşedintele Realului dă din colţ în colţ în încercarea disperată de a aduce un nou star la Madrid. 

L'Equipe scrie că spaniolii au reluat discuţiile cu PSG pentru transferul lui Neymar - singurul om văzut capabil să umple golul după plecarea lui CR7. Francezii mai notează că afacerea stă în mâinile şeicilor, care ar trebui să încheie vara asta transferul definitiv al jucătorului la Paris. Totul depinde de modul în care Franţa se va descurca în finala Cupei Mondiale, contra Croaţiei. 

Pentru şefii lui PSG, victoria francezilor ar fi "aur" curat, cota lui Mbappe pe piaţa transferurilor urmând să "explodeze"! Campioana Franţei va pune capăt instantaneu tuturor negocierilor cu echipele interesate de tânărul atacant (foto:psg.fr), lucru care îl va supăra mult pe Neymar.

Jurnaliştii francezi sunt convinşi că acest lucru nu i-ar conveni lui Neymar, care ar pica automat pe locul doi şi pe "Parc des Princes". Din acest motiv el a plecat şi de la Barcelona, nemaisuportând să stea mereu în "umbra" lui Leo Messi. 

Iar în aceste condiţii, planul lui Florentino Perez are toate şansele să fie duse la îndeplinire. Marca scrie că preşedintele Realului a luat iar legătura (întreruptă la un moment dat) cu tatăl lui Neymar, care totodată este şi impresarul acestuia. Zilele următoare sunt decisive în luarea unei decizii de către fotbalistul brazilian. Între timp, Marca se întreabă dacă nu cumva Eden Hazard e o variantă mai bună decât Neymar şi "disecă" pe toate părţile punctele pro şi contra vizavi de cei doi jucători. 

Şi PSG e în "febra" transferurilor. Englezii de la The Sun scriu că francezii au înteţit discuţiile cu Chelsea pentru N'Golo Kante. Potrivit sursei citate, campioana Franţei e gata să plătească 113 milioane de euro în schimbul lui Kante, jucător pe care îl aşteaptă la Paris un contract pe 4 ani şi aproape dublul salariului. Mai mult, PSG e dispusă să includă în afacere şi un jucător - pe care englezii şi-l doresc (bineînţeles, dintre cei puşi pe listă de francezi). 

Adrien Rabiot era o variantă în "afacerea Kante", dar mijlocaşul francez are ofertă concretă în acest moment de la Barcelona. După ce l-au adus pe Arthur Melo de la Gremio, catalanii au ajuns la un acord şi cu Rabiot! (foto: goal.com). Sport.es scrie că şefii Barcelonei l-au convins pe fotbalist cu un salariu de 7,2 milioane de euro pe sezon, în afara de bonusuri, şi un contract pe 3 ani. 

Directorul sportiv al Barcei, Eric Abidal a fost personal la Paris pentru a discuta cu mama mijlocașului de 23 de ani, cea care i-a dat cele mai bune sfaturi până acum fiului ei. Pentru PSG, Rabiot va reprezenta o gaură mărăcică în buget - el a refuzat prelungirea contractului (scadent în vara lui 2019) cu gruparea din Paris şi ar putea ajunge gratis la Barcelona.

De pe "Camp Nou", PSG vrea să-l fure şi pe Coutinho!  Mundo Deportivo notează că francezii l-au ofertat deja pe jucătorul catalanilor, bun prieten cu Neymar - acesta fiind şi cel care ar fi insitat pentru el pe lângă şefii lui PSG. Totuşi, calculele sunt extrem de complicate pentru francezi vizavi de Coutinho (foto: fcbarcelona.com).

Imediat după ce l-a transferat pe Coutinho, Barcelona i-a stabilit o clauză de reziliere de 400 milioane euro! PSG a achitat anul trecut clauza de reziliere catalanilor, iar Neymar a plecat fără acordul clubului. Acum, francezii nu mai sunt atât de dispuşi să facă lucrul ăsta - campioana din Ligue 1 are probleme serioase cu fair-play-ul financiar impus de către UEFA şi oricând ar putea fi pedepsită cu excluderea din Champions League.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi