Real Madrid vs Barcelona - banii înapoi până la 200 RON la Netbet!

Meciul aşteptat de o întreagă planetă - El Clasico dintre Real Madrid şi Barcelona - se va disputa sâmbătă 21 noiembrie 2015, ora de start fiind 19:15. El va putea fi urmărit în transmisiune directă în România pe DigiSport 1 şi Dolce Sport 1.

Pentru un astfel de super joc Netbet.ro vine cu o promoţie atractivă. Agenţia de pariuri amintită mai sus rambursează 20% din pariurile necâştigătoare plaste pe El Clasico, în limita a 200 RON, în caz că unul din scenariile de mai jos se va regăsi în cadrul meciului de pe Bernabeu:

  • dacă sunt peste 4.5 goluri
  • dacă Neymar sau Cristiano Ronaldo înscrie două sau mai multe goluri
  • dacă se arată un cartonaş roşu

bayern-munchen-arsenal-promotie-netbet.JPG
Doar pariurile plasate înainte de startul meciului sunt luate în considerare.Pentru a participa deschide cont la netbet.com, intră pe pagina "Promoţii", dă click pe El Clasico Cashback şi apoi dă click pe "Înscriere" pentru a beneficia de rambursare.

Se iau în calcul doar pariurile single plasate înainte de startul meciului, după ce s-a făcut înscrierea la promoţiei, aşa cum am prezentat în paragraful precedent. Bonusul va fi creditat în data de 24 noiembrie 2015 până la ora 18:00 (GMT) şi aveţi 60 de zile la dispoziţie să-l rulaţi de trei ori pe cote de cel puţin 1.60. Pariurile simple de tip handicap sau sub/peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj, dar pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

Haideţi să vedem ce şanse sunt ca unul din cele trei scenarii să se întâmple, pentru ca promoţia să devină activă şi să se ramburseze 20% din pierderi.

  • ambele El Clasico disputate pe Santiago Bernabeu în ultimii doi ani au avut minim patru goluri
  • în precedentele trei etape Real ne-a oferit numai meciuri încheiate cu peste 3.5 goluri
  • Ronaldo a marcat în patru partide din acest sezon de La Liga, Neymar în şapte
  • în patru din ultimele cinci El Clasico a marcat fie Ronaldo, fie Neymar
  • niciunul din precedentele trei El Clasico n-a avut parte de vreo eliminare
  • în sezonul curent din La Liga doar Mascherano a fost eliminat dintre jucătorii celor două formaţii

Netbet.ro împreună cu PariuriX îţi oferă bonus 100% la primul depozit până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON, cât este valoarea standard. Vezi AICI cum poţi obţine bonusul exclusiv.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi