Real Madrid vs Atletico Madrid: 10 ponturi pentru finala Champions League 28.05.2016

Sâmbătă de la ora 21:45 pe Stadio Giuseppe Meazza din Milano se va disputa finala Ligii Campionilor. Va fi al treilea an la rând în care o echipă din La Liga va câştiga trofeul suprem din fotbalul de club european şi pentru a doua oară în ultimii trei ani când cele două mari rivale din Madrid joacă în Champions League cu trofeul pe masă.

Un astfel de joc este de 1x2 indiferent de echipele implicate în meci, dar chiar şi aşa foarte mulţi pariori îşi vor îndrepta atenţia către disputa de la Milano. În continuare îţi voi prezenta câteva pronosticuri pentru finală şi la fiecare dintre ele voi veni şi cu câte o promoţie prin care poţi câştiga mai mult sau eşti acoperit în caz că pierzi. Ţine cont că toate aceste oferte au termeni şi condiţii pe care îţi recomand să le citeşti înainte de a aplica pentru ele. ATENŢIE! Toate pronosticurile prezentate sunt opinii personale, tu poţi plasa ce pariu doreşti pentru a beneficia de o anumită promoţie, atâta timp cât el este eligibil pentru oferta respectivă.

 

x pauză - pariezi 150 RON la unibet.ro şi câştigi 285 RON sau îţi primeşti banii înapoi

 

casa-de-pariuri-online-unibet.JPG

La Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) avem în continuare o ofertă de bun venit exclusivă: plasezi primul pariu cu o miză până la 150 RON şi dacă pierzi miza îţi este returnată integral (la oferta standard se rambursează doar jumătate din miza pierdută). Dacă încă nu ai cont la una dintre cele mai mari case de pariuri online din lume trebuie să ştii că condiţiile de rulaj avute de eventualul bonus au scăzut considerabil. Dacă până acum trebuia jucată suma primită ca bonus de 12 ori pe cote de minim 1.40, acum este suficient un rulaj de 3x pe aceleaşi cote minime.

Amatorii de pariuri pe tenis trebuie să ştie că primul pariu plasat în perioada 1-5 iunie pe turneul de la Roland Garros este asigurat, cu condiţia să fie un pariu single (un meci pe bilet), pre-meci sau live, să aibă o cotă minimă de 1.40 şi să fie jucat cu 50 RON (dacă e miza mai mică nu se califică pentru ofertă, iar dacă este mai mare rambursarea va fi doar de 50 RON). Oferta este valabilă pentru clienţii care au cont deschis la Unibet începând cu 13 mai. Această ofertă n-o exclude pe cea exclusivă prezentată mai sus.

 
Scor final 2:0 Real Madrid - pariază acest scor la sportingbet.ro cu minim 2 RON şi pe lângă câştigul posibil ai garantate 7 rotiri gratuite la un joc de casino

 

meciul-zilei-sportingbet.JPG

Meciul zilei de sâmbătă la Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) nu putea fi altul decât cel de la Milano. Pariază 2 RON pe scorul care crezi că se va înregistra la finalul timpului regulamentar şi indiferent dacă pariul tău va fi câştigat sau pierdut în ziua urmăatoare vei primi 7 rotiri gratuite la slotul Starburst. Trebuie să ai în vedere faptul că pariul pe scor corect trebuie să fie plasat în cursul zilei de sâmbătă, după ora 2:00.

Dacă mergi pe mâna mea şi joci 5 RON pe victoria Realului cu 2:0 pe lângă rotirile gratuite poţi câştiga şi 52.5 RON!

Atletico Madrid -3.5 faulturi - pariază 40 RON de pe mobil la netbet.ro şi poţi câştiga 69.6 RON plus 40 RON care-i primeşti indiferent de starea pariului tău

promotie-netbet-mobil.jpg

Ştim cu toţii că Atletico Madrid este echipa mai dură dintre cele două implicate în finală, astfel că un pariu precum cel de mai sus are şanse reale de reuşită. Dacă-l joci la Netbet şi este primul pariu plasat de pe mobil atunci garantat nu pierzi. Primeşti 40 RON garantat, la care se adaugă şi eventualul câştig.

Pentru a beneficia de oferta Netbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) trebuie să intri pe pagina acestei promoţii de pe site-ul casei de pariuri (netbet.ro - promoţii - Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat, iar pe acea pagină dă click pe butonul "Înscriere". Apoi va trebui să plasezi un prim pariu de pe telefon sau tabletă pe o cotă de minim 1.60. Bonusul va trebui rulat de opt ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 60 de zile de la creditare.

Real Madrid câştigă trofeul - pariază primul pariu la 888sport.com cu 10 euro pe acest pronostic şi vei beneficia de o cotă de 9

888sport-cote-marite.JPG

Deschide cont acum la 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) şi plasează primul pariu cu o miză de 5-10 euro pe faptul că Real Madrid sau Atletico Madrid va câştiga trofeul. Trebuie să joci pariul la cota existentă în ofertă, urmând ca ulterior diferenţa până la câştigul cu cota mărită să-ţi fie acordat sub formă de pariuri gratuite. De exemplu dacă mergi pe Real Madrid şi pariul va fi câştigător vei primi o dată 17.3 euro, iar mai apoi îţi vor fi creditate pariuri gratuite în valoare totală de 72.7 euro.

Pariurile gratuite vor fi valabile timp de şapte zile de la creditare iar în cazul câştigi un astfel de pariu îţi va fi returnat în cont sub formă de bani cash profitul acumulat.

Peste 0.5 goluri în prima repriză - pariezi 5 euro la betstars.ro, poţi câştiga 7.86 euro şi ai sigur pariuri gratuite de 20 de euro

betstars-bonus-bun-venit.jpg

Plasează primul pariu cu miză minimă de 5 euro la Betstars (D. ONJN 2165 / 28.08.2015)   pe o cotă de minim 1.50 şi indiferent dacă pariul tău va fi câştigat sau pierdut vei primi patru pariuri gratuite de câte 5 euro fiecare. Primul pariu va fi acordat în cursul zilei de marţi, urmând ca apoi din 7 în 7 zile să mai primeşti alte trei pariuri în valoare de 5 euro. Trebuie ştiut faptul că miza pariului gratuit, dacă acesta va fi câştigat nu va fi rambursată. Adică pariezi 5 euro pe cota 10 şi câştigi, atunci vei rămâne în cont cu 45 de euro, bani pe care-i poţi retrage.

Scor final 1:1 - pariază cu 10 euro acest scor la betfair.com şi dacă meciul se va termina astfel iar la pauză va fi egalitate câştigul tău va fi de 110 euro.

promotie-betfair.JPG

Ştiu că mai sus am mers pe 2:0 Real Madrid, dar având mai multe oferte la dispoziţie nu strică nici să diversificăm puţin. Poţi plasa la Betfair (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) orice pariu pe scorul corect din timpul regulamentar al finalei. Dacă-l pronostichezi corect iar la pauză va fi egalitate câştigul va fi dublat. Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple, pre-meci, cu mize de maxim 10 euro.

În cazul în care vei beneficia de această ofertă trebuie ştiut faptul că suma acordată ca şi bonus (diferenţa dintre câştig şi miză) va fi creditată sub formă de bonus. Pentru a elibera acest bonus trebuie rulat o singură dată în decurs de cel mult 30 de zile.

Victorie Atletico Madrid în timpul regulamentar - pariază 30 RON pe acest pronostic la winmasters.com şi dacă nu vei câştiga 91 RON atunci ai putea primi 10 RON pentru fiecare gorl marcat de Cristiano Ronaldo sau Antoine Griezmann sau 50 RON dacă unul din cei doi reuşeşte tripla

finala-ligii-campionilor-la-winmasters.jpg

Pariază minim 30 RON pe rezultatul final 1, X sau 2 al finalei Ligii Campionilor la Winmasters (D. ONJN 928 / 24.06.2015) iar dacă ai ghinion şi pierzi vei primi câte 10 RON (până la 30 RON) pentru fiecare gol marcat marcat de Griezmann sau Ronaldo în timpul regulamentar. Dacă unul dintre ei va reuşi tripla atunci vei primi 50 RON bonus, asta deşi tu ai mizat doar 30 RON. În cazul în care pierzi pariul şi niciunul dintre jucători nu marchează vei primi 5 rotiri gratuite la slotul "Football Champions Cup".

Oferta este valabilă pentru pariuri single pre-meci. Pariul gratuit va trebui rulat de cinci pe cote de minim 1.80 (la pariurile multiple fiecare selecţie trebuie să aibă cota de cel puţin 1.20). Ai la dispoziţie 20 pentru a îndeplini condiţiile de rulaj.

Karim Benzema peste 1.5 şuturi pe poartă (inclusiv prelungiri) - pariezi 50 RON de pe mobil la unibet.ro şi câştigi 127.5 RON sau primeşti miza înapoi

pariu-fara-risc-mobil-la-unibet.JPG

Dacă n-ai plasat un pariu de pe mobil la unibet.ro trebuie să ştii că acesta este fără risc şi-l poţi utiliza chiar pentru finala Ligii Campionilor. Tocmai pentru că miza este rambursată dacă el va fi pierdut merită un risc puţin mai mare.

În cazul în care vrei să beneficiezi de această ofertă trebuie să ai în vedere faptul că rambursarea este valabilă doar pentru primul pariu jucat de pe telefon sau tabletă şi de asemenea că miza acestuia trebuie să fie de 50 RON pentru ca rambursarea să fie de 100% (dacă miza este mai mică oferta nu mai este valabilă, iar dacă miza este mai mare se vor restitui doar 50 RON)

x pauză - pariezi 300 RON la sportingbet.ro şi câştigi 460 RON sau îţi primeşti banii înapoi

pariurix-sportingbet.JPG

Crezi că va fi al cincilea duel direct în care limita de două goluri nu va fi depăşită? Atunci pariază orice sumă doreşti (recomand 300 RON ca să profiţi la maxim de ofertă) pe acest pronostic la Sportingbet şi dacă acesta va fi primul pariu plasat la agenţie iar contul va fi creat prin accesarea unui link de pe PariuriX vei fi sigur că nu pierzi: ori câştigi, ori miza ta este rambursată integral sub formă de bonus. Acest bonus ar trebui rulat de şapte ori pe cote de minim 1.50.

Victorie Atletico Madrid în timpul regulamentar - pariază 80 RON la netbet.ro şi pe lângă câştigul posibil de 252 RON vei mai primi 20 RON pentru fiecare gol marcat de elevii lui Simeone în timpul regulamentar

promotie-netbet-finala-ligii-campionilor.JPG

Dacă vrei să pariezi pe victorie Atletico Madrid sau chiar şi victorie Real Madrid în timpul regulamentar atunci o poţi face la Netbet. Vei primi un pariu gratuit de 20 RON dacă echipa pe care ai pariat marchează un gol în timpul regulamentar şi două pariuri gratuite de câte 20 RON fiecare dacă formaţia pe care ai mizat va înscrie două sau mai multe goluri.

Oferta este valabilă doar pentru pariurile single pe victoria unei echipe în timpul regulamentar cu o miză minimă de 80 RON. Pariurile gratuite acordate (1 sau 2) vor fi creditate în maxim 48 de ore de la încheierea partidei şi vor trebui pariate în maxim şapte zile din momentul acordării. Miza pariului gratuit nu va fi returnată în cont dacă pariul va fi câştigat.

Gareth Bale să nu joace tot meciul - plasează primul pariu la 888sport.com cu 10 euro pe acest pronostic şi vei primi 40 de euro dacă va fi câştigat, precum şi pariuri gratuite de 60 de euro.

pariurix-exclusiv-888sport.JPG

La 888sport dacă primul pariu este câștigat, atunci profitul va fi de trei ori mai mare decât  cel normal. Câștigul normal al pariului va fi creditat sub formă de bani reali, în timp ce suma suplimentară obținută datorită acestei oferte este adăugată sub formă de pariuri gratuite (vouchere). Pronosticul propus mai sus presupune ca Bale fie să nu fie titular, fie să nu-l apuce în teren fluierul de final al timpului regulamentar.

victorie Real Madrid în timpul regulamentar - pariază 10 euro la betstars.ro şi poţi câştiga până la 139.5 euro dacă pariul va fi câştigător

spin-bet-pokerstars.JPG

Acest lucru este posibil datorită ofertei Spin & Bet de la Betstars. Plasează un pariu cu o miză de cel mult 100 de euro pe rezultatul final 1x2 al finalei Ligii Campionilor şi ai şansa să câştige de până la zece ori în plus. Prin opţiunea Spin & Bet câştigul tău poate fi acelaşi, poate creşte de 1.5 ori, de 2 ori, de 5 ori sau de 10 ori. Trebuie menţionat că dacă vrei să beneficiezi de această ofertă 10% din miză va merge în jackpotul cu cote îmbunătăţite.

Cristiano Ronaldo va marca primul gol din meci - pariază pronosticul cu 20 de euro la betstars.ro şi poţi câştiga 90 de euro, dar dacă pierzi şi meciul se încheie la egalitate miza va fi rambursată

betstars-rambursare-liga-campionilor.jpg

Plasează cel mult 20 de euro pe finala Ligii Campionilor şi dacă pierzi pariul Betstars îţi returnează mza dacă pariul tău este necâştigător, cu condiţia ca echipa care va ridica trofeul să fie decisă după mai mult de 90 de minute. Oferta este valabilă pentru următoarele tipuri de pariuri: primul marcator, ultimul marcator, va marca un gol pe parcursul meciului, va înscrie două goluri sau mai multe, scor exact sau pauză - final. Miza va fi creditată sub formă de pariu gratuit, care va trebui folosit în maxim şapte zile de la creditare. Valoarea pariului gratuit nu se returnează dacă acesta va fi câştigător.

50 de rotiri gratuite la casino pentru fiecare gol marcat în finala Ligii Campionilor

goal-roulette-winmastes.jpg

În final îţi prezint o promoţie care implică şi jocurile de casino. Pe durata finalei (între orele 21:45 şi 23:45) joacă minim 20 de runde în Goooal Roulette din casinoul Winmasters şi după fiecare gol marcat în finala de la Milano vei fi premiat. Astfel vei primi 50% din pierderile nete la următoarele 5 rotiri dar şi 50 de rotiri gratuite la slotul Football Champions Cup.

Cashback-ul maxim este de 400 RON. Cele 50 de runde gratuite vor fi acordate pentru fiecare gol marcat în timpul regulamentar al finalei. Dacă tu ai jucat 20 de runde la Goooal Roulette şi scorul finalei va fi 3:3 vei beneficia de 300 de rotiri gratuite, alături de cashback-ul despre care am amintit anterior.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România!

La un astfel de meci este dificil să joci o miză mare pe o cotă mică - medie, motiv pentru care am decis să joc mize mai mici şi să risc puţin.

Astfel offline, la Stanleybet, am mizat pe faptul că Real va marca minim cinci goluri în timpul regulamentar. Cu o miză de 100 RON câştigul posibil este de 7.143 RON. Biletul de mai jos poate fi văzut şi pe site-ul https://www.stanleysports.ro/.(cod 412743 6271-1 276229).

bilet-bomba-2.JPG

Am mai pariat în plus şi online, la netbet.ro, şi tot pe echipa lui Zidane, dar de data aceasta cu mai puţine riscuri, "doar" pe o victorie la minim trei goluri diferenţă.

bilet-bomba3.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi