Real Madrid îi caută înlocuitor lui Ronaldo. A găsit tot în Portugalia

Portughezii de la Sporting le-au făcut zile fripte galacticilor de la Real Madrid la debutul în grupele Champions League. Conduşi cu 1-0, spaniolii au câştigat în prelungiri meciul în care jucătorul oaspeţilor, Gelson Martins i-a impresionat. De atunci, şefii Realului îl monitorizează non-stop pe puştiul de 21 de ani. Martins a jucat 70 de minute pe "Bernabeu", suficient cât să-i convingă pe şefii Realului că este o afacere bună. Madrilenii vor avea în această seară un om în Portugalia la meciul din Ligă dintre Sporting şi Borussia Dortmund, care va face un raport despre evoluţia tânărului internaţional portughez.

Presa din Spania scrie că dacă totul merge bine, Real îi va face o ofertă oficială lui Martins chiar la returul din grupele Champions League, pe 22 noiembrie. Gelson Martins este văzut o variantă ideală în atacul galacticilor lângă Cristiano Ronaldo şi un jucător de viitor, având în vedere că Ronaldo, ajuns la 31 de ani, nu se ştie până când va mai putea juca la cel mai înalt nivel.

Atacantul portughez de 21 de ani a fost om de bază în toate echipele naţionale ale ţării sale până acum, el fiind promovat în acest an în echipa mare, pentru care a jucat deja 2 meciuri.

Real Madrid trebuie să se grăbească dacă îl vrea pe viitorul Ronaldo. Gelson Martins a atras atenţia şi altor mari puteri ale Europei, ca Barcelona, Manchester United sau Bayern Munchen. Madrilenilor nu le va fi greu să obţină semnătura lui Martins - atacantul are unul dintre cele mai mici salarii la Sporting, doar 2300 de euro pe săptămână. Are însă o clauză record, de 57 de milioane de euro! 

 

Foto: record.xl.pt

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi