Real Madrid i-a făcut o propunere iReală Valenciei pentru Andre Gomes: 60 de milioane de euro oferă Real pentru mijlocașul portughez

Portughezul Andre Gomes a devenit unul dintre cei mai vânați fotbaliști din Europa. Real Madrid are cele mai mari șanse să-și asigure serviciile mijlocașul în vârstă de 22 de ani, scrie Marca. Prețul oferit de galactici este unul...iReal..50 de milioane de euro, plus încă 10 milioane pentru îndeplinirea obiectivelor! Spaniolii scriu că șefii Valenciei i-au stabilit inițial un preț de 65 de milioane de euro, tocmai pentru a obține cât mai mulți bani de pe urma transferului internaționalului portughez.

Chiar dacă în ultimul sezon a jucat mai puțin din cauza accidentărilor, Andre Gomes a rămas un jucător la mare preț: marile puteri Barcelona, ​​Juventus, Manchester United și PSG s-au înscris și ele în cursa pentru Gomes la începutul acestei veri. 

Și bogății de la Chelsea au licitat pentru Gomes. Portughezul ar fi înlocuitorul perfect pentru belgianul Eden Hazard, care se gândește să plece după cinci ani petrecuți pe "Stamford Bridge".

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi