Real Madrid – Barcelona: Miza pe goluri

Real Madrid – Barcelona, marele derby din Spania, bate la ușă. Gazdele au un avantaj de 3 puncte în clasament, dar catalanii sunt pe locul al doilea și speră să răstoarne soarta titlului.

Partida de duminică se poate viziona cu streaming live pe Betano TV, gratuit, de către membrii site-ului. Imaginile vor fi disponibile accesând link-ul de mai jos, de la ora de start a partidei.

Pariuri live pe meciul de fotbal Real Madrid – FC Barcelona din Primera Division (duminică 23 aprilie, ora 21:45)

Eliminată din Liga Campionilor, Barcelona se poate concentra acum pe campionat și pe detronarea marei rivale din capitală, cea care a avansat în semifinalele Champions League.

Ultimele 16 El Clasico au avut o medie de 3,6 goluri și nici unul dintre acestea nu s-a încheiat 0-0. Messi este golgheterul marelui derby, cu 21 de reușite. Ronaldo are 8 goluri.

Va fi al 233-lea El Clasico din meciurile oficiale.

Real Madrid, superioară în partidele cu miză

Așa cum se observă din info-graficul de mai sus realizat de casa de pariuri online Betano.com, echipa lui Messi îi este inferioară celei a lui Ronaldo, în meciurile directe. Catalanii au adunat 68 de victorii în La Liga, pe când Real are 72. Privind toate partidele oficiale disputate, 232 în total, „albii” au acumulat 93 de victorii, cu 3 mai multe decât gruparea blaugrana.

FC Barcelona conduce doar dacă se contabilizează și întâlnirile amicale: 109 de victorii, contra celor 97 ale „galacticilor”.

Un meci cu goluri de ambele părți?

Toată lumea se așteaptă ca Real – Barcelona să fie un meci cu goluri. Spectacolul în Spania trebuie să fie total. Catalanii au marcat în ultimele 22 de Clasico, din 2011 până în prezent!

Dacă vor înscrie pe Santiago Bernabeu, acolo unde și gazdele ar trebui să iasă la rampă, cota de 1,36 oferită de Betano.com pentu ca ambele echipe să marcheze este una interesantă.

Click aici pentru a paria pe meciul Real Madrid – FC Barcelona la Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi