Ofertă Real Madrid vs Apoel: pariază pe victoria ”galacticilor” la o cotă mărită de 4.00!

Miercuri, 13 septembrie 2017, cu începere de la ora 21:45 are loc Real Madrid vs Apoel Nicosia, meci ce contează pentru prima etapă a grupei H din Liga Campionilor, sezonul 2017 / 2018. ”Galacticii” au o cotă de-a dreptul ridicolă pentru o victorie, mai ales că vorbim de un meci de Champions League: doar 1.03! Însă ce ar fi dacă ți-aș spune că același pariu îl poți juca la o cotă mărită de 4.00? Da, este posibil la această casă de pariuri online, singura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui Real Madrid cu Apoel Nicosia la o cotă mărită de 4.00!

 

CUM POT PARIA PE REAL MADRID LA O COTĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN46
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la Real Madrid în partida cu Apoel Nicosia de miercuri 13 septembrie 2017, ora 21:45.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această promoție!
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe partida respectivă, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clienții care nu au deja cont la această agenție de pariuri sportive pot beneficia de pe urma ofertei!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real Madrid se impune, atunci miza îți va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria ”galacticilor”, iar aceștia câștigă meciul. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari și apoi poți retrage banii, fără alte condiții. Foarte simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria lui Rea Madrid cu Apoel Nicosia la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!