Real a câștigat primele două trofee: Zidane și Ronaldo, cei mai buni din 2017!

Pe trei în Spania după 9 etape, Real Madrid a devenit din nou cea mai bună echipă din Europa. La aproape cinci luni de la lecția de fotbal predată lui Juve în finala Champions League, ”galacticii” au fost regi și la premiile Best FIFA 2017. În gala desfășurată la Londra, Cristiano Ronaldo (foto: realmadrid.com) a câștigat pentru a doua oară consecutiv titlul de cel mai bun fotbalist al anului! 

CR7 a câștigat în sezonul trecut titlul de campion al Spaniei, precum și Ch League, fiind și golgheterul celei mai importante competiții europene intercluburi. Palmaresul starului portughez în 2017 este completat de Supercupa Europei și Supercupa Spaniei. ”Galacticul” Realului i-a devansat în clasament pe marele său rival Lionel Messi și pe cel mai scump fotbalist din lume - Neymar. 

Cristiano Ronaldo a primit premiul din mâna marelui Maradona și a brazilianului Ronaldo Nazario de Lima. Cu trofeul cucerit la Londra, portughezul (foto: realmadrid.com) l-a egalat pe Messi la titlurile de cel mai bun fotbalist al anului, cu cinci victorii fiecare.

Până să devină o piesa de bază la Real ca manager, Zidane nu credea că Ronaldo e cel mai bun jucător din lume. ”Dacă nu ai un jucător precum Steven Gerrard, care este motorul echipei, toată formaţia este afectată. Poate că nu are parte de aceeaşi atenţie ca Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, dar cred că este cel mai bun jucător din lume", spunea Zidane în 2009.

Și actualul antrenor al Realului a fost în centrul atenției la gala de la Londra. Astfel, ”Zizu” (foto: realmadrid.com) a fost desemnat cel mai bun manager din lume în 2017. 

Pe locul secund s-a clasat Antonio Conte, în vreme ce pe locul trei a venit Massimiliano Allegri. Zidane a câștigat cu Real două trofee Champions League (2016, 2017), Supercupa Europei (2016, 2017), campionatul Spaniei (2017), Supercupa Spaniei (2017) și Campionatul Mondial al Cluburilor (2016). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!