Real Madrid a anunţat primul transfer din 2018: Paulo Dybala, pentru 100 de milioane de euro!

Real Madrid vrea să-şi asigure viitorul - a pus ochii pe Paulo Dybala de la Juventus. 100 de milioane de euro sunt dispuşi spaniolii să plătească pentru atacantul argentinian. Dar pentru că au interzis de la UEFA la transferuri până în iarna viitoare (din cauza transferului a 8 juniori), şefii Realului vor trebui să mai aştepte până în 2018. Bineînţeles că preşedintele Florentino Perez nu va sta cu mâinile în sân până atunci şi va încerca să semneze o înţelegere cu noul star al Argentinei pentru a fi sigur că acesta va ajunge pe "Bernebeu". De el s-au interesat şi marii rivali de la Barcelona, care îl văd înlocuitorul perfect al lui Messi. 

Presa din Spanie scrie că Real Madrid şi Barcelona l-au monitorizat pe Dybala încă din 2013, pe vremea când acesta juca în Serie B cu Palermo. La Juventus a ajuns anul trecut, când a marcat 27 de goluri în 56 de meciuri şi şi-a ajutat echipa să facă eventul cupă-campionat.

Atacantul argentinian a început bine şi în acest sezon - are deja patru goluri şi două pase de gol în 11 partide. Dybala a fost titular în înfrângerea cu Milan, 0-1, dar s-a accidentat şi a ieşit de pe teren după o jumătate de oră. Şefii lui Juventus au anunţat că accidentarea este destul de serioasă şi că tânărul atacant argentinian ar putea lipsi o perioadă mai lungă de pe teren. 

 

Foto: ansa.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!