Are viitor în Italia. Răzvan Marin este dorit de Juventus

Debutul fulminant în echipa naţională l-a adus pe Răzvan Marin în atenţia marilor cluburi din Europa. Italienii de la Calciomercato anunţă că jucătorul lui Hagi de la Viitorul este dorit de Juventus. Italienii scriu că oficiali ai campioanei Italiei au urmărit meciurile acestuia la Viitorul şi apreciază faptul că românul este un jucător polivalent. Cel mai mult i-ar fi convins evoluţia lui din meciul cu Armenia, când a reuşit un gol şi o pasă decisivă. AS Roma a încercat prima să-l transfere, în această vară, dar şefii echipei nu s-au înţeles cu Gică Hagi, mai scriu italienii. Aceştia i-au făcut portretul celui mai bun tânăr jucător român al momentului. 

Răzvan Marin este un mijlocaş central cu calităţi ofensive, care se poate comporta ca un playmaker. Ambidextru, foarte înzestrat din punct de vedere tehnic şi cu o viziune a jocului foarte bună. Acestea sunt calităţile care l-au adus în atenţia marilor echipe ale Europei, inclusiv a lui Juventus, ai cărei scouteri îi urmăresc progresul,

---scrie calciomercato.com

6 goluri şi 8 pase decisive a marcat până acum Răzvan Marin în tricoul Viitorului, iar nemţii de la transfermarkt.de îl evaluează la 1,25 milioane de euro pe tânărul mijlocaş. 

Nici antrenorul lui Răzvan Marin de la Viitorul nu duce lipsă de oferte - Hagi este dorit pe banca lui Trabzonspor. Despre posibila plecare a lui Gică Hagi (foto: Bogdan Dănescu / Sportpictures) la Trabzon se discută de mai mult timp, dar negocierile dintre cele două părţi nu au ajuns niciodată prea departe.

Acum, cei de la ziare.com anunţă că şefii lui Trabzonspor au venit cu o nouă propunere pentru Hagi. Turcii l-au contactat din nou şi i-au oferit 3 milioane de euro pentru următorii doi ani, dar răspunsul a fost acelaşi pentru Ibrahim Hacionsmanoglu. Patronul lui Trabzon a încercat să-l convingă şi în vară pe Hagi, care le-a mai antrenat în Turcia pe Galatasaray şi Bursaspor. 

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi