”Războiul stelelor” din poker: PartyPoker vs PokerStars. Cine câștigă?

Două dintre cele mai mari companii de poker online au urcat în ring ca să-și dispute supremația în Rusia. Schimbul de ”lovituri” este abia la început, iar din cauza asta vizat a fost mai mult ”corpul” decât un croșeu sănătos în plină figură..Atât PartyPoker LIVE, cât și PokerStars așteaptă momentul cel mai bun pentru a-și face knock-out adversarul. 

În luna martie a acestui an, PartyPoker LIVE a devenit primul mare ”jucător” pe piața turneelor ​​live din Rusia odată cu organizarea unei competiții la Sochi Casino & Resort. Toți ochii au fost pe Main Eventul PartyPoker LIVE Million, cu un buy-in de 1.100 dolari. Cei 1.700 de participanți au creat un fond de premiere de 1,1 milioane dolari, iar Dmitry Chop a câștigat jackpotul de 225.000 dolari.

Două luni mai târziu, cei de la PokerStars au venit și ei la Sochi și au promis un turneu grandios, cu premii garantate mărite. Cu un buy-in de 5.000 dolari, la start s-au înscris 387 de participanți, iar câștigătorul Main Eventului PokerStars Sochi, Pavel Shirshikov (foto: pokernews.com) a săltat jackpotul de 515.774 dolari. 

Ca urmare, ce se va întâmpla în lunile următoare va reprezenta un indicator important în ceea ce privește loialitatea jucătorilor din Rusia. PartyPoker LIVE se întoarce la Sochi în septembrie pentru a găzdui un festival GTD de 9 milioane dolari, totul culminând cu un eveniment principal de 5 milioane dolari cu buy-in de 5.300 dolari. La puțin timp, PokerStars a contraatacat cu un comunicat prin care a anunțat că va organiza tot la Sochi un Festival PokerStars..

Deschide cont și joacă la cea mai bună cameră de poker online din lume!

PokerStars Sochi Festival se va desfășura în perioada 16-22 octombrie, iar principalele puncte de atracție sunt următoarele:  

1.100$ buy-in, 500.000$ GTD PokerStars Festival - Main Event

370$ buy-in, PokerStars Sochi Poker Cup

2.200$ buy-in, PokerStars Festival High Roller

180$ buy-in, PokerStars MEGASTACK

Va fi PokerStars sau PartyPoker forța dominantă în Rusia?...Este întrebarea care ”macină” acum industria online de poker, următoarele două luni fiind extrem de interesante.  

PokerStars revine la brandul PokerStars Caribbean Adventure (PCA)

Ultima decizie a celor de la PokerStars, de a schimba numele Campionatului din Bahamas în PokerStars Caribbean Adventure (PCA)  după o singură ediție organizată a creat o serie de discuții. Compania a vrut să lămurească lucrurile, astfel că directorul departamentului de comunicare, Eric Hollreiser, a trimis un mail celor mai importante publicații din domeniu în care spune că decizia a survenit ca urmare a feedback-ului pozitiv de la jucători. Nu numai că numele va reveni la PCA, dar PokerStars a promis să organizeze un număr de 400 de turnee online de calificare în ianuarie 2018. Totul pentru a marca aniversarea celor 15 ani a PokerStars Caribbean Adventure (PCA). (foto: calvinayre.com)

Alte modificări bazate pe feedback-ul jucătorului includ reduceri ale taxelor de administrare pentru toate evenimentele cu un buy-in de 10.000 dolari, plus o reducere a taxei de administrare de 50% pentru toate evenimentele cu niveluri de 19 minute sau mai puțin. PokerStars estimează că aceste modificări vor avea ca rezultat câștiguri suplimentare pentru jucători de 300.000 de dolari. 

PokerStars Caribbean Adventure va culmina cu disputa live la masa de poker dintre cel mai rapid om din lume și cel mai amuzant om din lume: Usain Bolt vs Kevin Hart (foto: calvinayre.com). Până atunci, cei doi au competiția lor online, cea mai mare bătălie social-media a anului - #Game On.

Campania vine după alte evenimente tari organizate de PokerStars, celebre fiind ”disputele” de senzație la care au luat parte starurile din fotbal Neymar, Ronaldo Luis Nazario și Cristiano Ronaldo, precum și ”extraterestrul” din NBA - Dwyane Wade.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!