VALENCIA pune mare preț pe jucătorii săi: 65 de milioane de euro costă portughezul Andre Gomes! REAL și BARCA se bat pentru el

E război între Barcelona și Real Madrid! Cele două mari puteri ale Spaniei îl vor pe portughezul Andre Gomes, de la Valencia. Gomes nu va pleca de la Valencia pentru mai puțin de 65 de milioane de euro, au anunțat șefii echipei ! Ziarele din Spania scriu că Gomes va fi în centrul atenției începând de săptămâna viitoare. Real e în pole-position: Zidane îl vrea cu orice preț pe internaționalul portughez de 22 de ani.

Juventus a fost prima echipă care a licitat în această vară pentru Gomes. 40 de milioane de euro le-au oferit italienii celor de la Valencia. Surpriza poate veni, însă, dinspre Anglia. Manchester United și Chelsea îl vor și ele pe Andre Gomes, jucătorul crescut de FC Porto.

Gomes a mai jucat la Benfica, cea care l-a împrumutat apoi la Valencia în 2014. După un sezon excelent, spaniolii l-au cumpărat definitiv pe Gomes, devenit acum ținta marilor cluburi ale Europei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi