”Război” Perez vs Zidane pentru un jucător pe care Chelsea dă 60 mil euro!

PSG nu renunță la bătălia cu Real Madrid pentru cel mai dorit jucător al momentului din Europa. L'Equipe scrie că șeicii i-au oferit lui Kylian Mbappe un salariu săptămânal de 228 000 euro - dublu față de oferta campioanei Europei. Reacția Realului nu a întârziat să apară, iar Marca scrie că președintele Florentino Perez se pregătește să facă o ofertă fabuloasă celor de la Monaco pentru Mbappe (foto: asmonaco.com) - de peste 130 milioane euro, la cât a fost evaluat fotbalistul de către campioana Franței.

Spaniolii mai notează că Real va lansa mega-oferta imediat după ce va fi oficializat transferul lui Morata la Man United, madrilenii dorind să se asigure de faptul că pot conta pe cei 84 milioane de euro în transferul lui Mbappe. Un contract pe 6 ani și un salariu de început de 7 milioane euro pe sezon (fără bonusuri) va urma să încaseze tânărul atacant francez pe ”Bernabeu”.

Pe 13 iunie, Florentino Perez s-a întâlnit cu jucătorul și tatăl acestuia într-un hotel din Paris, lucru confirmat ulterior și de președintele Realului. ”Nu vom mai transfera jucători doar de dragul de a-i transfera...Să stea pe bancă. Vom demara negocierile pentru fotbaliști, dar după ce Zidane își dă ok-ul. De asemenea, el va trebui să ne spună și la ce jucători am putea renunța ”, a declarat Perez în cadrul unui show tv din Spania. 

Jurnaliștii de la L'Equipe (care scriu că Real nu mai are răbdare să mai aștepte până la anul, când Mbappe va intra în ultimul an de contract cu Monaco) dezvăluie că Zidane a vorbit personal cu Mbappe pentru a-l convinge pe acesta să se mute la Madrid!

James, motiv de scandal între Zidane și Florentino Perez

Întors la afacerile sale, Forentino Perez a cam uitat de cele declarate...Nu-l mai vrea la echipă pe James Rodriguez - jucătorul dorit în continuare de Zidane la echipă! Presa din Spania scrie că între cei doi s-a iscat o mică furtună, un anunț oficial urmând să fie făcut în următoarele zile. Sunt șanse mici însă ca jucătorul columbian să mai continue pe ”Bernabeu”, în condițiile în care Perez are pe masă trei oferte concrete extrem de bune! Deși Manchester United și PSG au licitat primele pentru James (foto: realmadrid.com), spaniolii anunță că Chelsea este favorită să semneze cu atacantul de 26 de ani!

Antonio Conte a pus ochii pe jucătorul Realului imediat după ce a văzut că Morata s-a înțeles cu Man United. 60 milioane de euro oferă Roman Abramovic pentru James Rodriguez, sumă acceptată de către Perez. Chelsea îl vrea și pe Danilo, dar suma propusă pentru jucătorul brazilian nu este pe placul șefului Realului. Juventus, dar și FC Porto (fosta sa echipă) s-au mai interesat de fundașul de 26 de ani.

Chelsea a oferit 25 milioane de euro pentru Danilo (foto: realmadrid.com), dar Florentino Perez nu vrea să renunțe la el pentru mai puțin de 31 milioane euro.

În 2015, Real a plătit celor de la FC Porto 31,5 milioane de euro pentru jucătorul brazilian. Danilo este un alt jucător la care Zidane nu vrea să renunțe. Din acest punct de vedere, este foarte interesant de văzut cum se va termina ”războiul” dintre el și președintele Florentino Perez..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi