Share

Pronostic Raveena Kingsley - Astra Sharma, ITF Baton Rouge ( SUA ) - Calificări

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Marius Cătălin

20 Iun 2017 09:30 358 0
Logo Raveena Kingsley
Logo Astra Sharma
Raveena Kingsley
Astra Sharma
VS
18:30 20 Iunie 2017
ITF SUA - Calificări

Analiză și informații pentru Raveena Kingsley v Astra Sharma

Pe lângă turneele mai mari, pe iarbă, în această săptămână se joacă și turnee mai mici, ITF, unul dintre aceastea fiind în Statele Unite, la Baton Rouge, acolo unde participă foarte multe jucătoare tinere, de viitor. Eu am ales partida dintre Raveena Kingsley și Astra Sharma, programată să înceapă în jurul orei 18:30, fiind un meci din ultimul tur de calificări, pe tabloul principal fiind deja nume precum Olivia Rogowska, Nicole Gibbs, Robin Anderson, Katherine Sebov sau Victoria Duval. Este un turneu care se joacă pe hard.

Raveena Kingsley. Este o jucătoare de 18 ani din Statele Unite, clasată în acest moment pe locul 483 WTA, departe însă de cel mai bun loc ocupat, 284 WTA. Raveena a fost accidentată din februarie până la începutul acestei luni, și nu a participat la foarte multe turnee, dar a reușit să-și revină foarte bine după accidentare, acesta fiind al 3-lea turneu la care participă în această lună, reușind un sfert de finală la Bethany Beach, chiar la revenire. Este o jucătoare foarte talentată obișnuită cu meciurile la acest nivel, și cu fazele finale. A reușit la acest turneu să treacă în primele două tururi de calificare de Coppoc, scor 4-6 6-2 6-4 și de Abrams, scor 6-1 6-2. Are 4 victorii și 2 înfrângeri pe hard în acest an. Anul trecut a reușit să ajungă în semifinale la acest turneu fiind eliminată de Jennifer Elie.

Astra Sharma. Este o jucătoare de 21 de ani și reprezintă Australia, fiind clasată pe un loc modest, 876 WTA, cea mai bună clasare fiind 753 WTA. Nu a avut rezultate prea mari până acum în turneele ITF, iar anul acesta a participat la un singur turneu, săptămâna trecută la Sumter, fiind eliminată în turul doi de Ashley Kratzer, scor 7-5 6-4. La acest turneu a reușit să treacă în primele tururui de Sanford, scor 6-3 6-4 și de Gallagher scor 6-3 6-1. Are așadar 6 victorii și o singură înfrângere până acum, turneul de săptămâna trecută fiind tot pe hard.

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Raveena Kingsley VS Astra Sharma

Raveena se pare că a reușit să își revină foarte bine după accidentare, și cred că va reuși să se califice pe tabloul principal al turneului în care anul trecut reușea să joace semifinală, Sharma fiind o jucătoare fără experiență, modestă. Pronosticul meu este victoria Raveenei Kingsley, jucătoarea mai experimentată, chiar dacă are 18 ani, iar pentru acest pronostic betano oferă o cotă de 1,53.

Pont pariuri: Victorie Raveena Kingsley

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0