Răsturnare de situaţie în cazul legii jocurilor de noroc din Brazilia!

Brazilia este un stat foarte restrictiv din punct de vedere al pariurilor şi jocurilor de noroc, iar în acest moment pe teritoriul său sunt permise doar anumite pariuri pe curse de cai şi loteria statului. Deşi se părea că în ultimul timp situaţia se va schimba prin introducerea unei legi a jocurilor de noroc, lucrurile au revenit la situaţia iniţială atunci când nimeni nu se mai aştepta.

După ce proiectul de lege care urma să legalizeze pariurile în Brazilia a fost semnat chiar şi de preşedintele Dalma Rousseff, el a rămas blocat pe masa Congresului Naţional. Acest for legislativ avea la dispoziţie 30 de zile pentru a vota proiectul final. Cum termenul deja a trecut se pare că Brazilia s-a întors de unde a plecat şi nu va avea pentru prima dată în istorie, cel puţin pentru moment, o lege a jocurilor de noroc. Ministerul de finanţe pare a fi principalul responsabil deoarece n-a avut timp să analizeze în detaliu proiectul propus.

Din fericire România nu se confruntă cu un astfel de blocaj, piaţa pariurilor din ţara noastră rămânând la fel de tentantă pentru casele de pariuri chiar şi după modificările legislative introduse în acest an. Ştii şi tu probabil că numărul operatorilor licenţiaţi este mulţumitor şi românii pot paria legal chiar şi la Unibet (deschide cont acum), cea mai de încredere casă de pariuri online.

Legea era aşteptată de milioane de brazilieni care în acest moment pariază ilegal fără reţinere. Tocmai acesta era şi scopul final, combaterea pariurilor ilegale şi conform predicţiilor legea aducea venituri anuale la bugetul de stat de peste 6 miliarde de dolari.

Aşadar, totul a revenit la situaţia iniţială şi pasionaţii jocurilor de noroc din Brazilia n-au decât să aştepte o nouă propunere legislativă în acest sens, însă un astfel de demers ar putea dura câteva luni bune sau chiar ani.

Între timp, s-a adoptat totuşi o lege care măreşte sancţiunile pentru pariorii care exercită activităţi pe siteuri offshore. Se estimează că în această ţară sunt circa 8 milioane de pasionaţi care pariază ilegal, fiind pasibili de amenzi ce pot depăşi 50.000€.  

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi