Rapidul rămâne în faliment !

Astăzi s-a judecat, la un nou termen, soarta Rapidului. Și nu s-a întâmplat nimic bun pentru jucătorii și fanii echipei - judecătorii Curții de Apel București au decis ca echipă să rămână în continuare în starea de faliment !! Procesul privind suspendarea sentinței s-a amânat pentru 20 iulie, dar e greu de crezut că Rapidul poate rezolva până atunci problemele grave cu care se confruntă.

De sentința de astăzi a Curții de Apel va beneficia Poli Timișoara, care îi va lua locul Rapidului în Liga 1. Liga Profesionistă de Fotbal a decis în cadrul Adunării Generale că Rapid nu poate fi membră LPF și, ca urmare, nu va primi nici drepturile TV cuvenite, până echipă nu iese din faliment. Rapid trebuia să primească, într-o prima transă, 450.000 de euro.

Rapidul intră încet, încet pe...linie moartă prin decizia de astăzi. În momentul de față, în lotul echipei ar mai fi doar 7  jucători sub contract. Rapid are sanse mari sa o apuce pe drumul marilor rivali de la Petrolul, ajunsi acum in Liga a 4-a: angajații de la club sunt în preaviz, nu există conducere administrativă și sportivă, antrenori au dat bir cu fugiții, iar fotbaliștilor le-au expirat contractele.

 La aflarea veștii, suporterii Rapidului s-au adunat în fața sediului LPF.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi