Rapidul nu moare! CFR se va chema noua echipă care se va ridica şi cu ajutorul suporterilor

Şters de pe harta fotbalului românesc în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a declarat oficial falimentul în cazul echipei din Giuleşti, Rapidul renaşte din propria cenuşă! Într-un comunicat postat pe facebook, Clubul "Mișcarea CFR"  anunţă că e gata să preia palmaresul și să înființeze un Rapid nou, fără datorii și cu transparența totală. Clubul CSM CFR Bucureşti are deja o echipă în liga a cincea, formată din foştii juniori ai Rapidului.

Trebuie să continuăm. Reconstrucția trebuie să plece de la un proiect serios, fără datorii la stat, susținut de oameni credibili, care să poată atrage parteneri serioși din mediul de afaceri. Noul Rapid nu trebuie să mai aibă vreo legătură, la suprafață sau subterană, cu aceia care au contribuit la faliment, fie în calitate de acționari majoritari, fie de angajați în structura de management financiar. Toți aceștia trebuie ținuți departe de Noul Rapid, pentru a ne asigura că episodul trist de acum nu se va mai repeta,

---scrie în comunicatul clubul CSM CFR București

Prima noutate o reprezintă faptul că, odată cu preluarea palmaresului, echipa se va numi CFR! "Din 1923 și până în 1936, Rapidul nostru s-a numit CFR și trebuie să refacem acest drum, pentru a ne putea regăsi identitatea", se mai arată în comunicat. Suporterii sunt aşteptaţi şi ei să dea o mână de ajutor la renaşterea noului Rapid.

Avem proiecte importante pentru anul 2017. Trebuie să începem formarea primelor grupe de juniori, care vor constitui nucleul viitoarei Academii. De asemenea, trebuie să construim o structură manageriala profesionistă. Suntem în curs de a constitui o asociație a suporterilor cotizanți, care să devină nucleul viitorului grup al suporterilor acționari. Vă chemăm alături de noi și pentru a da împreună răspunsul cuvenit revenirii forțelor întunericului, cluburilor militarizate care încep să prevestească un nou îngheț al fotbalului românesc! 

Vă chemăm alături de noi pe voi, toți suporterii rapidiști onești, neînregimentați, liberi, care detestați violența și doriți să mergeți la stadion cu bucurie, alături de familie! Veniți alături de noi, într-un proiect pornit de la oameni, de jos în sus , pentru a da o replică demnă de Secolul XXI celor care mai cred că stalinismul poate fi reînviat în fotbalul românesc!

---se arată în încheierea comunicatului celor de la CSM CFR Bucureşti

Şefii lui CSM CFR Bucureşti se laudă cu o structură funcțională, "finanțată suficient, corect și transparent". În comunicatul postat pe facebook se mai scrie că "toate cheltuielile se realizează în mod transparent, toți cei care contribuie sunt informați cu regularitate asupra situației financiare. De asemenea, bilanțul financiar al anului 2016 este public".

CSM CFR Bucureşti este pe primul loc în Liga a V-a din Seria 1, cu un lot în care se regăsesc 13 foști juniori ai Rapidului și doi jucători din lotul mare al echipei. Antrenori sunt doi foști jucători rapidiști, Adrian Dumitru și Vasile Caciureac.
 

Foto: facebook.com/CSMCFRBucuresti

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi