Revoluție în Giulești: suporterii Rapidului vor să plătească datoria echipei! Au pus o condiție - patronul Valerii Moraru să plece

Fanii din Giulești s-au orientat...rapid: strâng bani să plătească datoria echipei către Fisc! Conform ProSport, aceștia pregătesc un dosar cu ordine de plată pe care să le prezinte judecătorilor de la Curtea de Apel București, care pe 20 iulie vor da sentința definitivă în cazul falimentului Rapidului.

ANAF avea de recuperat, la data de 30 aprilie 2016, 10.072.785 lei. De atunci, patronul moldovean Valerii Moraru nu a plătit niciun ban în conturile Fiscului, astfel că datoria a continuat să crească, de la lună la lună, cu 200.000 de lei. Suporterii Rapidului fac asta cu o condiție: ca patronul Valerii Moraru să plece ! Acesta ar trebui să renunțe, în scris, pană pe 20 iulie 2016, la 5,14 milioane de lei – datorii și la 94,7% din acțiuni.

Suporterii au făcut deja un cont pe o rețea de socializare, unde fiecare fan al Rapidului postează ordinul de plată cu suma achitată. Totul va fi contabilizat și pus într-un dosar, care va ajunge pe masa judecătorilor pe 20 iulie.

Rapid nu are acum jucători, antrenori, conducere executivă și nici sportivă, dar nu are nici personal administrativ și nici bază de pregătire. La Pro Rapid s-au sistat toate utilitățile din cauza datoriilor. Șefii LPF i-au mai dat o șansă de redresare Rapidului - au programat-o pentru debutul în noul sezon al Ligii 1 pe 25 iulie, la patru zile de la startul primei etape, tocmai pentru a-și rezolva situația. În prima etapă, Rapid ar trebui să joace acasă cu FC Botoșani.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi