RAPID trăieşte! În Liga a 5-a...Horia Manoliu este noul preşedinte al AFC Rapid

Şi totuşi, Rapid nu moare! AFC Rapid se cheamă noua echipă, care a fost înscrisă deja în Liga Municipală din Bucureşti. Conform Gsp.ro, iniţiativa ii aparţine lui Horia Manoliu, fost director de marketing al clubului, devenit acum preşedintele noii grupării. 

Vom face tot ceea ce putem pentru ca această echipă să joace în noul sezon. Rapid nu moare!,

---a declarat Horia Manoliu 

Totuşi, noua echipă ar putea juca în eşalonul 4. Pentru că sunt şanse mari ca Liga a 5-a să nu mai existe din lipsă de echipe. AFC Rapid va putea promova...rapid în ligile superioare. FRF a anunţat că din sezonul viitor nu va mai exista baraj pentru Liga a 3-a, ca până acum, urmând să se promoveze direct. 

O altă noutate e legată de istoricul fostei mari echipe din Giuleşti, care ar putea fi preluat, după faliment, de preşedintele nou-înfiinţatei AFC Rapid, Horia Manoliu. O decizie în acest sens va fi luată după 24 august, ziua în care judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au anunţat că vor da decizia finală în cazul suspendării falimentului Rapidului. 

AFC Rapid, firmă deţinută până în aprilie de George Copos, a fost acţionar minoritar în SC FC Rapid Bucureşti, a lui Valerii Moraru, care a intrat în faliment. Horia Manoliu a dezvăluit pentru Prosport că a preluat AFC Rapid gratis de la Copos. Acesta a spus şi că Valerii Moraru încă mai poate salva Rapidul. 

Rapid SA nu e în faliment! Să fim foarte atenţi la chestia asta. Este într-o lichidare, dar echipa nu a dat faliment. Mai sunt şanse ca domnul Moraru să o redreseze. Prin bani.În orice caz, se va porni cu copiii de la centrul de copii şi juniori de la noi, de la Rapid,

---zice Horia Manoliu

Prosport scrie că şi actualul preşedinte al SC Rapid, Valeria Caciureac şi-a manifestat interesul să salveze echipa de fotbal. Aceasta ar fi vorbit deja cu oameni importanţi din Ministerul Transporturilor despre o reorganizare pe Certificatul de Identitate Sportivă al Clubului "Mişcarea Feroviară", care ţine de Regionala CFR. Horia Manoliu i-a luat-o, însă, înainte Valeriei Caciureac, care se va întâlni totuşi în această săptămână cu membrii Clubului Aristocratic Rapid pentru a discuta eventuala formă de asociere cu Ministerul Transporturilor. 

A venit domnul Manoliu, am vorbit. Voi discuta şi cu domnii de la Clubul Aristocratic, dar, din punctul meu de vedere, această întrevedere nu-şi mai are rostul acum. A apărut AFC Rapid, continuitatea e asigurată, le-am spus că vor putea juca pe Stadionul Rapid. Dar, sigur, vom discuta şi cu domnii de la Clubul Aristocratic, să vedem ce spun şi dânşii. Există în continuare posibilitatea să se facă o echipă pe Certificatul de Identitate Sportivă al Mişcării Feroviare,

---a declarat Valeria Caciureac 

Foto: 1923.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi