RAPID respiră! Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri decizia în cazul retrogradării echipei din Liga 1. Moraru: "Sunt optimist! Avem contracte cu 11 jucători!"

Ziua și amânarea pentru Rapid. Și asta, pentru că nimeni nu are curajul să desființeze un mit! Întrunită în regim de urgență, Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri decizia în cazul retrogradării Rapidului din Liga 1! Șefii Ligii s-au ferit să dea ei verdictul și s-au agățat de o literă a regulamentului, care prevede că speța este de competența Comisiei de Disciplină a FRF. S-a ajuns aici după ce judecătorii Curții de Apel au amânat pentru un nou termen (24 august) procesul privind suspendarea falimentului echipei.

Zeci de fani ai Rapidului au înfruntat canicula și au venit să o susțină în timpul ședinței pe Rapid, care a fost apărată de patronul Valerii Moraru. Acesta a ieșit din sediul LPF zâmbind.

Sunt optimist în privința deciziei.  Avem contracte cu 11 jucători și așteptăm ca domnul Brihac, lichidatorul judiciar al echipei, să-și dea acordul și pentru alții ,

a spus Valerii Moraru

Realitatea îl contrazice, însă, pe patronul echipei Valerii Moraru. Lichidatorul judiciar al Rapidului, Aurel Brihac a declarat că nu poate angaja, conform legii, alte cheltuieli, atâta timp cât echipa este în procedura de faliment. Acesta a mai spus că Rapid are o singură șansă de a continua în Liga 1 - ca patronul Valerii Moraru să plătească cei 4,5 milioane de euro datorați statului, dar și angajaților, companiilor furnizoare de servicii, administratorilor speciali și celorlalți creditori. Cu 170 de mii de lei lunar a crescut datoria Rapidului către ANAF. Brihac a dezvăluit că șefii Rapidului nu au mai plătit niciun ban din august 2015. 

Dacă miercuri decizia va fi una nefavorabilă, iar Rapid nu va primi avizul de a juca în Liga 1, locul giuleştenilor va fi luat de ACS Poli Timişoara. Decizia Comisiei de Disciplină a FRF nu va fi una definitivă. Comisia de Recurs a FRF şi TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) sunt următoarele căi de atac pentru Rapid.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi