Rapid are cota 1.60 pentru o clasare în top 6 la finalul sezonului regulat din Liga 1!

rapid-fani.jpg

Chiar dacă ieri a rămas şi fără antrenor şi nu se ştie dacă va putea începe acest sezon de Liga 1 (oricum, şi dacă o va face va fi nevoită să utilizeze măcar în primele 5 etape juniori) Rapid Bucureşti este cotată cu a şasea şansă la câştigarea titlului: Primeşte la această casă de pariuri online cota 51 pentru câştigarea titlului, tot atâta cât are şi Viitorul lui Hagi.

Situaţia este la fel de bizată în ceea ce priveşte cotele pentru o clasare în Top 6 la finalul sezonului regulat. Giuleştenii au cota 1.60 pentru a obţine accederea în play-off-ului, casa de pariuri considerând că are şanse mai mari decât CFR Cluj, Viitorul Constanţa sau CSMS Iaşi.

Această anomalie, în opinia mea, coroborată şi cu cea a cotei primite de ASA Târgu Mureş (1.40) pentru o clasare în Top 6, în condiţiile în care şi acolo sunt probleme mari, ar putea să facă 2-3 pariuri interesante. Astfel am putea încerca pariuri de lungă durată pe faptul că Viitorul (2.00) va ajunge în play-off sau chiar şi CS U Craiova are o cotă destul de bună, de 2.50.

Liga 1- cote pariuri pentru clasarea pe un loc din primele 6 la finalul campionatului

cote-rapid.jpg

Mai interesante sunt cotele la o clasare pe ultimele 3 locuri. Aici FC Voluntari (1.50) este considerată principala favorită să termine sezonul pe unul din ultimele 3 locuri, în timp ce Concordia Chiajna şi FC Botoşani primesc fiecare cota 2.30. Crezi că Rapid va începe până la urmă sezonul dar datorită problemelor îl va încheia pe unul din ultimele 3 locuri? Poţi paria pe acest lucru la o cotă de 8.

Vă recomand să plasaţi pariuri de lungă durată pe Liga 1 la această casă de pariuri online!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!