Rambursare de 30RON pe Mayweather vs McGregor!

Aproape toate casele de pariuri online recomandate de PariuriX au venit în ultimele zile cu super oferte la meciul de box de duminică dimineață dintre Mayweather și McGregor, iar această agenție de pariuri sportive nu se lasă nici ea mai prejos! Ea oferă o rambursare de 30RON în cazul în care primul tău pariu pe acest meci este unul pierzător, oferta fiind valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei actuali.

Pariază acum pe Mayweather vs McGregor! Ești asigurat în limita a 30RON!

 

Cum iau parte la această promoție?

  1. Accesează contul de la această casă de pariuri online
  2. Accesează pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă butonul ”Optează”.
  3. Plasează un pariu pe meciul de box dintre Mayweather și McGregor de duminică 27 august 2017. Pariul trebuie plasat pe una din următoarele piețe: Total Runde, Pariuri pe Runde Alternative, Grupul de runde câștigătoare , grupul de runde câștigătoare alternative.
  4. Dacă pariul tău este pierzător vei primi înapoi suma mizată în limita a 30RON sub forma unui FREEBET. Acesta va fi creditat luni 28 august și este valabil timp de 7 zule. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. Doar primul pariu plasat pe meciul Mayweather vs McGregor este eligibil pentru ofertă.

Mai mult decât atât, agenția recomandată oferă și o cotă mărită pentru o victorie a lui Mayweather în rundele 1-6. Cota era înainte de 2.65, dar acum este de 4.00! 

Pariază acum pe Mayweather vs McGregor! Ești asigurat în limita a 30RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!