Jocuri remi - Varianta Quan Dui

Quan Dui inseamna “perechi complete”. Aceasta varianta de remi poate fi jucata cu un maxim de 6 jucatori. Din moment ce numarul exact de jucatori nu este important, este posibil ca oamenii sa plece si sa vina la masa intre maini. Scopul acestui joc este de a aduna 16 carti insemnand 8 perechi a cate doua carti.

remi.png

Cartile folosite sunt numite Dong (1) Guan (3) Pai (2). Dongguan este un orasel din provincia chineza Guangdong unde acest joc este jucat. Un pachet consta in 120 de carti. Sunt carti numerotate de la 1 la 9 in trei culori numite ben, suo si wan. Deasemenea exista si 3 carti speciale.

Dealerul se va ocupa de amestecarea cartilor – tehnica este aceea de a imparte pachetul in doua parti si de a le tine aproape si apoi de a le „imbina”. Jucatorul din stanga dealerului taie. Primele 6 carti ii revin dealerului, iar apoi vor fi impartite cate 5 carti in trei ture diferite. La final, toti jucatorii vor avea 15 carti cu exceptia dealerului care va avea 16, el va incepe jocul.

Jocul se desfasoara in sensul contrar acelor de ceasornic. El continua pana cand un jucator va realiza o mana cu 8 perechi a cate 2 carti.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi