Qatar, Franța sau Marseille - posibile destinaţii pentru Zidane. Pariază şi tu pe asta!

Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid fără să se uite înapoi şi renunţând la nu mai puţin de 24 milioane de euro - atât cât i se cuvenea pentru ultimii doi ani de contract. Făcând abstracţie de faptul că "Zizu" (foto: realmadrid.com) pune banii pe plan secund, şeicii din Qatar i-au oferit un salariu fabulos pentru a prelua naţionala în vederea pregătirii Mondialului pe care îl vor organiza în 2022. 

Cel care a povestit presei despre intenţia şeicilor din Golf a fost miliardarul egiptean Naguib Sawiris, un apropiat al preşedintelui Federaţiei din Qatar, care a vorbit despre un salariu de 600 milioane de euro pe sezon pentru Zidane!! Făcând un calcul simplu, legenda francezilor din fotbal va încasa 20 de euro pe secundă. Dacă va accepta propunerea şeicilor, Zidane va deveni cel mai bine plătit antrenor din istoria sportului! 

Iată ce înseamnă cei 600 de milioane de euro pe an: 

- 50 milioane ‎€ / lună
- 12,5 milioane € / săptămână
- 1,785 milioane € / zi
- 74.375 € / oră
- 1.239 € / minut

Momentan, Zidane (foto: goal.com) îşi continuă vacanţa prelungită alături de familie şi nu ia în seamă ofertele care îl "bombardează" din toate părţile. În acest timp, jurnaliştii sportivi au efectuat un sondaj care a dezvăluit faptul că 52% dintre francezi îl vor pe Zidane la naţională în locul lui Didier Deschamps.

Alţi 32% au declarat că le-ar plăcea ca el să semneze cu o echipă de top din Ligue 1 (PSG, Monaco şi Marseille), în vreme ce doar 16% au spus că Zidane (foto: madame.lefigaro.fr) ar trebui să preia o altă echipă din străinătate.

Pe de altă parte, 91% dintre cei chestionaţi sunt convinşi că fostul mare fotbalist ar fi un bun selecţioner. Dreptate le-a dat şi actualul selecţioner al Franţei, care a declarat că e convins că odată şi-odată Zidane va fi antrenorul naţionalei. 

Poţi paria la această casă de pariuri online pe următoarea echipă pe care o va antrena Zinedine Zidane: 

- selecţionerul Qatarului, cotă 1.57

- selecţionerul Franţei, cotă 3.50 

- Juventus, cotă 15.00

- Manchester United, cotă 21.00 

- Olympique Marseille, cotă 29.00 

- oricare club din SUA, cotă 29.00

- oricare club din China, cotă 34.00 

 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate! Toate oferă transmisiuni live video!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi