Qaka a bătut palma cu Becali! Clauza ireală a jucătorului albanez

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și și-a dus la bun sfârșit planul cu aducerea lui Kamer Qaka la echipă. Albanezul a spus pas unei oferte din Italia, de la Udinese, iar aseară târziu a semnat un contract valabil cinci sezoane cu FCSB. Qaka (foto: steauafc.com) a trecut, însă, prin ceva emoții până să semneze cu trupa lui Dică. 

Fostul jucător al lui CSM Poli Iași s-a prezentat dimineața pentru testele medicale, dar medicii care l-au supus unor teste specifice n-au fost încântați de rezultate și i-au spus fotbalistului să revină. Odată cu a doua vizită la medic, Kamer Qaka a fost supus unor teste suplimentare pentru a i se da ”verde” pentru transfer. De data asta, investigațiile au dat rezultatul așteptat de cei de la FCSB, astfel că mijlocașul a putut semna cu echipa bucureșteană. 

Cu ochi pe marile echipe ale Europei, Gigi Becali i-a trecut în contract noului său jucător o clauză de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro! În plus, Qaka va încasa la FCSB 12.000 de euro pe lună, dublu față de cât încasa la Iași. De remarcat e faptul că salariul fotbalistului (foto: sportpictures.eu) va crește cu 1.000 de euro în fiecare sezon petrecut la echipa lui Becali.

"Sunt foarte bucuros, acest transfer înseamnă enorm pentru mine. Abia aștept să joc aici, sper să o fac și în Champions League. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să am evoluții bune și să am parte, alături de noii mei colegi, de bucurii foarte mari și de cât mai multe trofee. Abia aștept să începem pregătirea și să joc primul meu meci în tricoul roș-albastru”, a declarat Qaka pentru site-ul oficial al clubului. 

La Iași, albanezul a jucat cu 92, iar la semnarea contractului Kamer a ținut morțiș să-i spună lui Becali că vrea același număr pe tricou. 450.000 de euro au încasat șefii lui CSM Poli Iași în urma tranzacției - o ”mană cerească” în condițiile în care moldovenii se confruntă cu probleme financiare.

”Sunt obosit, dar a meritat efortul. Și tatăl meu e foarte mândru, e o mare realizare pentru mine să semnez cu un club mare. Acest transfer înseamnă mult pentru mine, pentru familia mea, pentru cariera mea. Vor să joc şi să dau sută la sută, la fel cum am făcut la fiecare echipă. Voi da totul acum pentru FCSB”. 

”Sper ca viitorii mei colegi să ia titlul, bineînţeles că îmi voi încuraja echipa. Fiecare jucător al Stelei este foarte bun. Îmi plac toţi, pentru că sunt jucători de clasă. Voi fi fericit să mă antrenez şi să joc împreună cu ei”, a mai spus Qaka, cel care nu va juca în ultima etapă pentru CSM Poli Iaşi, contra Craiovei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi