Putea lua câștigul MAXIM dar l-a scos un meci! Așa s-a mulțumit cu ”doar” 17,000RON!

Astăzi este o zi plină de fotbal european și nu numai, și sunt convins că vor fi mulți cei care își vor încerca noirocul la pariuri. Și ca să vă simțiți inspirați, vă prezint biletul câștigător al unui bucureștean de sâmbăta trecută. Acesta a transformat 10RON în 17,328RON jucând pe bilet 12 pronosticuri pe numărul de goluri. 

El a mers la fiecare meci pe minim un gol în prima repriză și minim două goluri în cea de-a doua, ceea ce cu siguranță este o opțiune riscantă. Pe de altă parte și cotele au fost pe măsură, ele oscilând între 2.00 și 3.80, motiv pentru care pariorul a optat pentru un sistem 10 / 12, așteptându-se să se găsească măcar 1-2 ponturi care să îl scoată. Și așa a fost, pentru că partida Sydvest vs Marienlyst din Danemarca 2nd Division (liga a treia) s-a încheiat 0:1.

Dacă i-ar fi ieșit și acest pont, atunci bucureșteanul ar fi luat câștigul maxim permis de agenție: 100,000RON. Așa el a trebuit să se mulțumească cu ”doar” 17,328RON, sumă care oricum este destul de impresionantă ținând cont că miza a fost de doar 10RON. Poți vedea mai jos biletul, iar dacă vrei să îl verifici online atunci urmează următorii pași: intră pe betcafearena.ro, iar în secțiunea ”Verificare bilet” introdu codul: 163707072.

Tu ce fel de bilete vei pune weekend-ul acesta? Pe ce campionate sau opțiuni de pariere te vei baza mai mult? Nu ezita să dai un reply mai jos!

bilet-betcafe.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi