Cum se joaca Push ?

pushrummy.pngPush este un joc ce poate fi jucat doar de catre 4 jucatori, doi contra doi in perechi. De obicei, partenerii aceleiaşi echipe stau in pozitii opuse. In cadrul acestei variante sunt folosite doua pachete standard, incluzand 4 jokers, totalizand un numar de 108 carti. Jokerii si doiarii (2) sunt carti speciale.

Sunt 5 runde. In prima runda sunt impartite 6 carti fiecarui jucator, in a doua runda sunt impartite 7 carti fiecarui jucator, in a treia runda sunt impartite 8 carti, in a patra runda sunt impartite 9 carti, iar in ultima runda sunt impartite 10 carti. Pe parcursul unei runde, scopul este de a scapa de toate cartile din mana formand combinatii. Cand un jucator scapa de toate cartile, ceilalti jucatori vor fi penalizati in functie de valoarea cartilor ramase in mana lor. Echipa cu cel mai mic punctaj dupa cea de a 5-a runda va fi declarata castigatoare.

Ca in majoritatea jocurilor de remi, combinatiile posibile sunt formate din seturi sau din secvente. Seturile sunt combinatiile formate din 3 sau mai multe carti ce au aceeasi valoare (ex: 8♥-8♣-8♠), iar secventele sunt cele formate din 3 sau mai multe carti consecutive ce fac parte din aceeasi suita.

Valoarea cartilor: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 - 5 puncte; fiecare 10, J, Q. K valoreaza 10 puncte; fiecare as (A) valoreaza 15 puncte; fiecare 2 sau Joker valoreaza 20 puncte.

Castiga echipa care va avea cele mai putine puncte la finalul celor 5 runde.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi