Pune în mod gratuit un bilet pentru weekend ce ți-ar putea aduce 45,000RON! Vezi biletul meu!

În acest weekend campionatele importante de fotbal ale Europei se reiau după ce acestea au fost întrerupte din cauza preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. Vor avea loc multe meciuri interesante sâmbătă și duminică, capul de afiș fiind fără îndoială derby-ul orașului Manchester dintre United și City. Ce ai zice dacă ți-aș spune că un bilet la pariuri pe cele mai interesante 12 partide ale sfârșitului de săptămână te-ar putea face mai bogat cu 45,000RON, fără a fi necesar să pariezi măcar un leu din propriul buzunar? 

Acest lucru este posibil prin cadrul concursului ”Predictorul Fotbalului”, concurs care a ajuns la runda 126!  Până vineri ai dreptul de a pune zilnic câte un bilet cu pronosticuri 1x2 la cele 12 meciuri alese de Sportingbet (deschide un cont acum), agenția organizatoare. Asta înseamnă că dacă începi astăzi (marți), poți pune maxim 4 bilete, deci ai avea patru șanse de câștig! Participarea este complet gratuită, dar biletul este valabil doar dacă în ziua respectivă pui măcar un pariu la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), fie el și pe 2RON! 

Mai jos poți vedea premiile oferite, iar dacă vrei să afli mai multe detalii despre concurs, atunci îți recomand acest articol: https://pariurix.com/predictorul-fotbalului-competitie-sportingbet-cu-premii-de-65000ron-in-fiecare-runda.html

Premii puse în joc

  • 8 / 12 pronosticuri corecte : freebet de 5RON
  • 9 / 12 pronosticuri corecte : freebet de 10RON
  • 10 / 12 pronosticuri corecte : freebetde 15RON
  • 11 / 12 pronosticuri corecte : 8,500RON
  • 12 / 12 pronosticuri corecte : 45,000RON

Și acum să îți arăt și biletul meu pentru acest weekend, ce părere ai, are vreo șansă?

biletul-meu.png

Deschide un cont la Sportingbet și primești un bonus de 100% în limita a 200RON!

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi