Puljic revine în România / Dănciulescu: "Multe schimbări nu vor fi"

Nu doar la Steaua se face "curăţenie" de iarnă. Marii rivali din "Ştefan cel Mare" au trecut şi ei la treabă. După o discuţie purtată în patru, Negoiţă - Mutu - Andone - Dănciulescu, a fost bătută în cuie lista jucătorilor care vor pleca în această iarnă. În capul ei e Gnohere, care se duce în joc de glezne spre Steaua, după care urmează Alberto Cobrea, Ionuţ Şerban, Laurenţiu Corbu şi Bernhard Janeczek, anunţă DigiSport. 

Alţi câţiva tineri jucători vor fi împrumutaţi la alte echipe pentru a mai se "coace" puţin, pentru că încă nu sunt pregătiţi pentru marile bătălii din campionat. 

A fost o primă rundă de discuţii între mine, Adi Mutu, domnul Negoiţă şi nea Ando. S-a făcut un lot cu care vom pleca la lucru în ianuarie. Am renunţat la câţiva jucători tineri, care au jucat foarte puţin. Vom încerca să le găsim nişte echipe, dacă se poate de prima ligă, unde să evolueze mai mult. Dacă nu, în divizia a doua. Trebuie să aibă meciuri în picioare. Multe schimbări nu vor fi, pentru că avem un lot destul de bun, echilibrat,

---a spus Dănciulescu

Steaua oferă 250 de mii de euro pentru "Bizonul" Gnohere. Teixeira și Junior Morais îi vor urma şi ei la Steaua pe Alibec și Budescu. Gnohere nu va fi singurul dinamovist din lotul lui Reghe de la anul. Croatul Puljic o lasă pe Tom Tomsk pentru Steaua, scrie Sport.ro. 

Jucătorii lui Andone au intrat în vacanţă imediat după victoria cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii. Reunirea pentru pregătirea de iarnă e programată pentru 6 ianuarie. A doua zi, e sărbătoare mare la Dinamo. Ionuţ Negoiţă, Ionel Dănciulescu şi Ioan Andone vor face cinste pentru ziua de nume, Sf. Ion. 

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi