PSG vs Real Madrid - pariu GRATUIT de până la 50 RON la Sportingbet!

În această seară avem multe meciuri interesante în Liga Campionilor, dar fără îndoială atracția zilei este confruntarea dintre PSG și Real Madrid. La un astfel de meci, sportingbet.ro vine cu o promoție pe măsură prin care vă oferă un pariu fără risc de până la 50RON!

psg-real.png 

Despre meci

Partida începe la ora 21:45 și contează pentru etapa a treia din Grupa A a Ligii Campionilor. Meciul poate fi urmărit în România pe canalul Dolce Sport 1. Cele două formații au maximul de puncte după primele două runde, sunt lidere în campionatele proprii, și sunt neînvinse în actualul sezon competițional. Acesta este și un meci între Ibrahimovic și Ronaldo, ceea ce face ca partida să fie cu atât mai interesantă. Din toate punctele de vedere ne așteaptă un meci pe cinste.

Sportingbet oferă peste 100 de opțiuni de pariere la această partidă care de care mai diversificate: pariuri pe goluri, pe marcatori, pe reprize, pe intervale de 5, 10, 15 minute etc. Vă invit să accesați sportingbet.ro pentru a consulta oferta completă.

psg-real-2.png 

Despre promoție

Tot ce trebuie să faceți este să plasați pre-meci (înainte de fluierul de start) un pariu single pe partida PSG vs Real Madrid. Dacă acest pariu este pierzător, primiți înapoi integral suma mizată în limita a 50RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul.
  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe disputa dintre PSG vs Real Madrid.
  • Bonusul este acordat doar dacă pariul este pierzător și va fi egal cu miza acelui pariu, în limita a 50RON.
  • Eventualul bonus va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile nule nu se iau în considerare la rulaj. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj; în caz contrar bonusul va fi anulat.
  • Dacă nu aveţi bani în contul sportingbet.ro trebuie să ţineţi cont că depozitele prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru această promoţie.

Sportingbet oferă bonus până la 400 RON la efectuarea primului depozit. Daţi click aici pentru a-l obţine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!